Παρασκευή , 22 Αυγούστου 2014
ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποχωρεί από την “Κοινωνική Συμμαχία” ο Γιώργος Γερομάρκος – Υπονοούμενα για την στρατηγική της παράταξης

242545545545

Εκτός της παράταξης “Κοινωνική Συμμαχία” έθεσε εαυτόν ο απερχόμενος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜΘ Γιώργος Γερομάρκος, με επιστολή που δημοσιοποίησε στα τοπικά της Καβάλας ΜΜΕ. Αναλυτικότερα »

Έλεγχοι από τα τελωνεία Ξάνθης, Καβάλας και Κομοτηνής – Στο μικροσκόπιο αυτοκίνητα και προϊόντα

341324321

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει τα συνοπτικά αποτελέσματα μερικών επιτόπιων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τις Δ.Ο.Υ. και τα Τελωνεία της χώρας κατά το χρονικό διάστημα 07/07/2014-17/08/2014, ως εξής: Αναλυτικότερα »

Ανακοίνωση Ζεϊμπέκ για την αποκατάσταση των Δημάρχων στο Δήμο Ξάνθης:»Υπερβαίνει μαύρες αγκυλώσεις του παρελθόντος»

zeimpek xatzitheodorou

Με ανακοίνωσή τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεϊν εξαίρει την ενέργεια του Δημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη να αποκαταστήσει στη νέα μαρμάρινη πλάκα του Δημαρχείου Ξάνθης τους Θεόφιλο Παπαδόπουλο και Ταχήρ Εφένδη ενώ ευχαριστεί και συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην θετική αυτή εξέλιξη. «Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον… Η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας όσον αϕορά τους ... Αναλυτικότερα »

Επιστολή του συνδυασμού «Συμμετέχω» του Δ. Μπένη στους βουλευτές Ξάνθης για την απαγόρευση καλλιέργειας μεταλλαγμένων

mpenis22

Την επιστολή του συνδυασμού ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ προς τους 3 βουλευτές του Νομού Ξάνθης, που εστάλη πρόσφατα, κοινοποίησε ο συνδυασμός του Δ.Μπένη για τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Αναλυτικότερα »

Νέα έφοδος της Αστυνομίας στη Σαμοθράκη για το ελεύθερο Κάμπινγκ. 6 παραβάσεις και 2 συλλήψεις

free camping

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και την καταπολέμηση της παράνομης ελεύθερης κατασκήνωσης, πραγματοποιήθηκαν σήμερα (21-8-2014) το πρωί, στοχευμένοι έλεγχοι στη Σαμοθράκη. Αναλυτικότερα »

Μεγάλη η εξάρτηση της Ελλάδας από το ρωσικό αέριο

diaxeirisi_thermans

Η εξάρτηση της Ελλάδας από το ρωσικό φυσικό αέριο είναι μεγάλη και το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ανησυχεί ότι εάν υπάρξουν προβλήματα στην τροφοδοσία μέσω Ουκρανίας, οι τιμές του LNG θα εκτιναχθούν λόγω της αυξημένης ζήτησης στην Ασία, αλλά και πιθανών κερδοσκοπικών κινήσεων από ευρωπαϊκές εταιρείες που διακινούν ποσότητες υγροποιημένου φυσικού αερίου. Αναλυτικότερα »

Καβάλα: 6 σκυλιά “φυλακισμένα” σε διαμέρισμα χωρίς νερό και φαγητό!

235252525

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και μέλη φιλοζωικών οργανώσεων όταν κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό διάσωσης σκυλιών σε διαμέρισμα επί της οδού Ρωμανού, στο κέντρο της πόλης. Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα -μαζί με την ιδιοκτήτριά του- βρέθηκαν μπροστά σε ένα θέαμα που ούτε και οι ίδιοι τους δεν το περίμεναν: Διαβάστε περισσότερα ... Αναλυτικότερα »

Oι τελευταίες αποκαλύψεις για την Αμφίπολη. Σημαντικά στοιχεία στο φως

23523525

Νέα, σημαντικά ευρήματα έφεραν στο «φως» και σήμερα οι ανασκαφικές εργασίες στο ταφικό μνημείο, στον Τύμβο Καστά από την ΚΗ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, στην Αμφίπολη. Αναλυτικότερα »

Τα μέλη της ΔΙΑΑΜΑΘ ψήφισαν τη λήψη δανείου 800.000 ευρώ για την πληρωμή του ΦΠΑ

XYTA-xanthi

Οι δήμαρχοι της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης  που συμμετέχουν στη ΔΙΑΑΜΑΘ συνεδρίασαν το πρωί της Πέμπτης στην έδρα της διαδημοτικής επιχείρησης  στην Κομοτηνή,  για να αποφασίσουν τη συνομολόγηση δανείου ύψους 800.000 ευρώ με 3 τράπεζες προκειμένου να εξασφαλίσουν το ποσό του ΦΠΑ που τους επιβαρύνει από τη νέα Προγραμματική Σύμβαση που πρόσφατα ψήφισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας εν μέσω ... Αναλυτικότερα »