Τρίτη , 30 Σεπτεμβρίου 2014
ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Αρτοποιοί της Ξάνθης ξεκαθαρίζουν: Σε κανένα φούρνο δεν πωλείται βουλγάρικο ψωμί. Ο ΕΦΕΤ στην Ξάνθη !

20140930_111153

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου ότι διατίθεται ψωμιά με «σταχτίνη» στην περιοχή, ο Πρρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Ξάνθης Παναγιώτης Αμπεριάδης και η Γεν. Γραμματέας Μαριάνθη Μαλιαρουδάκη, παραχώρησαν Συνέντευξή Τύπου στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών για να καθησυχάσουν το καταναλωτικό κοινό.  Αναλυτικότερα »

Ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης για τις ανανεώσεις αδειών της Λαϊκής Αγοράς

pazari by giannopoulos

Aπό το Δήμο Ξάνθης ανακοινώθηκε: Ενημερώνουμε τους επαγγελματίες πωλητές Λαϊκής Αγοράς Ξάνθης ότι μπορούν να καταθέσουν στην υπηρεσία μας αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να ανανεωθούν οι άδειες επαγγελματιών πωλητών λαϊκής αγοράς που κατέχουν, από τις 06-10-2014ημέρα μέχρι και τις 31-10-2014ως εξής:   Για κατόχους επαγγελματικής άδειας που το επίθετο αρχίζει από: Α-Δ -> από 6/10 έως 10/10 Για ... Αναλυτικότερα »

29η Σεπτεμβρίου 1941-Ημέρα μνήμης -Βουλγαρική κατοχή

doxatodrama1941

Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,ο τόπος αυτός όπου ζούμε , τρεις φορές μέσα σε μια τριακονταετία γνώρισε τη βουλγαρική κατοχή. Η πρώτη βουλγαρική κατοχή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 1912, κατά τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο, και έληξε την 1η Ιουλίου 1913, ημερομηνία απελευθέρωσης της πόλης της Δράμας, κατά τον Β’ Βαλκανικό Πόλεμο, όταν η Βουλγαρία ηττήθηκε από τους πρώην συμμάχους της και ... Αναλυτικότερα »

Νέα εξαγγελία Χρυσοχοΐδη για αναλογικά διόδια σε Ίασμο και Μουσθένη. «Δώρο» στον ιδιώτη που θα πάρει την Εγνατία Οδό !

diodia titlos genikos

Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, και παρότι όλα τα σχετικά χρονοδιαγράμματα έχουν καταρριφθε, ο Υπουργός Μεταφορών ανακοίνωσε το Σάββατο ότι πρόκειται να εφαρμοστούν ηλεκτρονικά (αναλογικά) διόδια στην Εγνατία Οδό. Αναλυτικότερα »

Oι αρτοποιοί της Ξάνθης θα ενημερώσουν το κοινό για τις εισαγωγές από Βουλγαρία

artopoioia

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αμπεριάδης και η Γ.Γραμματέας Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, του Σωματείου Αρτοποιών Ν.Ξάνθης διοργανώνουν συνέντευξη τύπου την  Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 11:00, στην αίθουσα συνελεύσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών/Βιοτεχνών Ν.Ξάνθης.Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε γύρω από τις εισαγωγές άρτου από τη Βουλγαρία, πρόκειται να ενημερώσουν το κοινό για το θέμα που υπάρχει και τη στάση όλων των τοπικών αρτοποιών έναντι ... Αναλυτικότερα »

Έκτακτο Περιφερειακό για Digea: Από την «Ψηφιακή Σύγκλιση» οι πόροι για την επέκταση του σήματος

perifereiako-08-1

Από το τομεακό πρόγραμμα της Ψηφιακής Σύγκλισης του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών πρόκειται να χρηματοδοτηθεί η επέκταση του ψηφιακού σήματος στις ορεινές περιοχές της ΑΜΘ. Αναλυτικότερα »