Οδηγός καλής χρήσης των self tests από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (βίντεο)

12 Απριλίου 202105:56

Αυλαία (ξανά) για τα λύκεια σήμερα και, σύμφωνα με τα έως τώρα του υπουργείου Παιδείας self-testing.gov.gr , από τις δηλώσεις των αποτελεσμάτων των self tests στην ειδική πλατφόρμα, μεταξύ της εκπαιδευτικής κοινότητας η θετικότητα καταγράφεται μέχρι στιγμής στο 0,27% και εντοπίστηκαν 408 δυνητικά νοσούντες από κορωνοϊό.

Ειδικότερα, 236 μαθητές δήλωσαν θετικό τεστ και 98.965 αρνητικό ενώ, από το εκπαιδευτικό και υπόλοιπο προσωπικό των σχολικών μονάδων τα 172 τεστ ήταν θετικά και τα 50.887 αρνητικά.

Με αφορμή την διακίνηση των self tests στα φαρμακεία και την χρήση τους από μια μεγάλη μερίδα των πολιτών, όπως είναι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δημιούργησε ένα πολύ απλό βίντεο, έναν οδηγό ορθής χρήσης self test, όπου ο καθένας από εμάς μπορεί να καθοδηγηθεί στην χρήση του self test για τον Covid-19. 

Ο Οδηγός Ορθής Χρήσης self test είναι διαθέσιμος εδώ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr