5 τρόποι να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας

12 Ιουλίου 202111:57

Σας φαίνονται τα πάντα μονότονα στην κρεβατοκάμαρά σας; Θα θέλατε να αλλάξετε την εμφάνισή της; Σίγουρα, υπάρχουν πολλές λύσεις για να αλλάξετε ένα δωμάτιο προς το καλύτερο. Εδώ έχουμε να σας δώσουμε 5 tips για το πώς να μεταμορφώσετε το δωμάτιό σας, απλά και εύκολα.

  1. Αλλαγές στη διαρρύθμιση

Μπορείτε να αλλάξετε τη διαμόρφωση του υπνοδωματίου σας, σε μικρό χρονικό διάστημα και με ελάχιστη προσπάθεια. Η αλλαγή της θέσης των επίπλων μπορεί να δώσει αμέσως μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση στο δωμάτιό σας. Επιπλέον, είναι μια καλή ευκαιρία να εντοπίσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε, ακόμη και έπιπλα, και να τα αφαιρέσετε από το υπνοδωμάτιο, δημιουργώντας χώρο για κάτι άλλο.

TIP: Τα διπλά κρεβάτια καταλαμβάνουν αρκετό από το διαθέσιμο χώρο του δωματίου. Η αλλαγή του προσανατολισμού τους ή γενικότερα της θέσης τους, θα κάνει αμέσως μεγάλη διαφορά.

  1. Αλλαγή στο κρεβάτι και στα αξεσουάρ του

Τα διπλά κρεβάτια είναι το επίκεντρο σε κάθε υπνοδωμάτιο. Ωστόσο, είναι αρκετά μεγάλα. Επομένως, αν το δωμάτιο είναι σχετικά μικρό μπορείτε να βρείτε ένα καινούργιο κρεβάτι, μικρότερων διαστάσεων, ώστε να εξοικονομήσετε χώρο. Όσο περισσότερο χώρο έχετε, τόσο περισσότερο θα μπορέσουν να αναδειχθούν και τα έπιπλά σας.

TIP: Αλλάξτε τα παπλώματα! Διαφορετικά χρώματα και υφές, θα δώσουν άλλο ύφος στο δωμάτιο. Για παράδειγμα, το λευκό θα φωτίσει αμέσως το χώρο.

  1. Φωτισμός

Ο καλός φωτισμός σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού δίνει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε ιδιαίτερα, κρεμαστά φωτιστικά που θα λειτουργήσουν ως statement pieces. Γενικά, ο απαλός φωτισμός είναι σημαντικός για να μπορείτε να χαλαρώσετε στο υπνοδωμάτιό σας.

  1. Χρώμα

Σίγουρα θα δώσατε μεγάλη προσοχή ώστε τα έπιπλα https://epiplagand.gr/ που επιλέξατε να ταιριάζουν με τα χρώματα των τοίχων, με το πάτωμα, αλλά και όλα σας τα διακοσμητικά. Το ίδιο πρέπει να κάνατε και με την κουζίνα σας. Το χρώμα γενικότερα, επιφέρει τρομερές αλλαγές στη διάθεσή μας. Μπορεί να μας κάνει δημιουργικούς, να μας χαλαρώσει και πολλά άλλα. Μας αρέσει όταν τα πράγματα σε ένα χώρο ταιριάζουν χρωματικά. Είναι σημαντικό να δώσετε την ίδια προσοχή και στα χρώματα του υπνοδωματίου σας. Επιλέξτε απαλά χρώματα για τους τοίχους (όπως απαλό μπλε ή κάποιο ουδέτερο χρώμα). Επίσης, μπορείτε να βάψετε παλιά έπιπλα, ώστε να τα ανανεώσετε και να τα ταιριάξετε με το σύνολο.

  1. Αποφυγή ακαταστασίας

Είναι σημαντικό η κρεβατοκάμαρα να είναι καθαρή και οργανωμένη, ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε σε αυτήν. Όχι να σας αγχώνει το χάος. Ντουλάπια και έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους σίγουρα θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

Το σημαντικό είναι να δημιουργήσετε ένα χώρο στον οποίο θα νιώθετε όμορφα. Επιλέξτε, τα κατάλληλα έπιπλα και τη διακόσμηση που σας εκφράζει και απολαύστε το!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr