Αναδείξτε τον πιο αδύνατο εαυτό σας – Μαύρα φορέματα για γυναίκες

19 Ιουλίου 202121:40

Όλοι γνωρίζουν ότι το μαύρο είναι ένα χρώμα που αδυνατίζει και ότι ένα μικρό μαύρο φόρεμα είναι ένα βασικό ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, ανεξάρτητα από τον τύπο του σώματoς. Είτε θέλετε να έχετε μια πιο αδυνατισμένη εικόνα ή απλά να δημιουργήσετε μια ελαφρώς πιο λεπτή εμφάνιση, ένα απλό μαύρο φόρεμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο  αποτέλεσμα, ώστε να φαίνεστε υπέροχες αλλά και να νιώθετε άνεση και σιγουριά.

Τα μαύρα φορέματα διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών στυλ. Αυτό που είναι γνωστό ως το ‘’μικρό μαύρο φόρεμα’’ αναφέρεται απλώς στο μήκος του φορέματος και όχι σε ένα συγκεκριμένο στυλ.
Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα πιο δημοφιλή στυλ μαύρων γυναικείων φορεμάτων ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

  • Το maxi φόρεμα το οποίο μπορεί να είναι στενό ή αν δεν σας κάνει να νιώθετε άνετα μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο φαρδύ και άνετο.
  • Πολυμορφικό φόρεμα – δεκάδες διαφορετικά φορέματα όλα σε ένα
  • Στράπλες φόρεμα – μακρύ ή κοντό ανάλογα με το στυλ σας το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ
  • Casual φόρεμα – σε μακρύ ή κοντό μήκος, στενό ή φαρδύ, οι επιλογές είναι απεριόριστες

Διαβάζοντας τα παραπάνω, έχετε πλέον καλύτερη εικόνα ως προς το πόσα διαφορετικά στυλ υπάρχουν διαθέσιμα. Αν πιστεύετε ότι το μαύρο είναι ένα βαρετό και προβλέψιμο χρώμα, είναι επίσης ένα διαχρονικό χρώμα που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κομψοί για κάθε περίσταση. Ακόμη και η περιστασιακή φθορά μπορεί να φαίνεται κομψή όταν πρόκειται για ένα μαύρο φόρεμα.

Παρόλο που τα plus size ρούχα έχουν εξελιχθεί αρκετά με την πάροδο των ετών, ακόμα ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για μια γυναίκα plus size είναι να χρησιμοποιήσει τη δύναμη ενός υπέροχου μαύρου φορέματος. Τα μαύρα φορέματα σήμερα είναι τόσο στενά, όσο και πιο ανάλαφρα, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε την επιλογή να φορέσετε κάτι πιο χαλαρό αν θέλετε να αποκρύψετε περιοχές ή εάν θέλετε να αναδείξετε τις καμπύλες σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο στενό.
Το maxi φόρεμα είναι ένα στυλ φορέματος που μπορεί να συνδυαστεί με ένα υπέροχο ζευγάρι τακούνια για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του ύψους καθώς και την αίσθηση ενός πιο αδυνατισμένου σώματος.  Αυτός είναι ένας συνδυασμός που κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει.

Τα φορέματα είναι γενικά απίστευτα προσιτά σε τιμές αφού στο εμπόριο θα βρει κανείς πολλά μαγαζιά με κάθε είδους φορέματα ακολουθώντας τις πιο καυτές τάσεις και στιλ. Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι ένα απαραίτητο ρούχο που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα της για να σας βγάλει από το δίλημμα οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι  θα φορέσετε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr