Στο Σκοπευτήριο Δαφνώνα αυτό το Σαββατοκύριακο οι Διασυλλογικοί Αγώνες Αεροβόλων Όπλων

1 Μαρτίου 202313:21

Στο Σκοπευτήριο Δαφνώνα, για πρώτη φορά μετά την πανδημία και υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης, ο Σκοπευτικός Όμιλος Αποφοίτων ΑΠΘ διοργανώνει τον πρώτο αγώνα για το 2023, με την υποστήριξη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και του ΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Θεσσαλονίκης, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου 2023.

Πρόκειται για τους Διασυλλογικούς Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών-Εφήβων-Νέων (ΑΓΕΝ), Νέων Ανδρών (ΝΑ), Νέων Γυναικών (ΝΓ) και Παίδων Α και Β.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μιχάλη Σιδηρόπουλου, που υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος του τοπικού σκοπευτικού συλλόγου.

Θα διεξαχθούν πέντε σειρές αγωνισμάτων το Σάββατο, και δύο την Κυριακή -γεγονός που αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον των αθλητών για τη σκοπευτική συνάντηση στον Δαφνώνα, όπου αναμένεται να υποδεχτεί συνολικά περί τους 150 επισκέπτες, αθλητές και συνοδούς.

Η απονομή των επάθλων θα γίνει την Κυριακή στις 13.00, στο χώρο του Σκοπευτηρίου.

Τα αγωνίσματα σε όλες τις κατηγορίες είναι ατομικά, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες δύναμης ΣΚΟΕ. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023.

«Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον αθλητικό τουρισμό αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησής μας η ενεργοποίηση της αθλητικής υποδομής στον Δαφνώνα Σταυρούπολης. Το Σκοπευτήριο – η μοναδική αθλητική υποδομή αυτού του είδους στην Περιφέρειά μας- αποτελεί έναν βασικό πυλώνα της προσπάθειας που καταβάλλουμε», τόνισε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr