Ιδέες δώρων για μικρούς και μεγάλους

12 Ιουλίου 202107:03

Τι θα λέγατε για ένα όμορφο δώρο για τα γενέθλια σας ή για την επέτειο σας; Σίγουρα κάθε χρόνο περιμένετε με ανυπομονησία αυτές τις μέρες χαράς, ακόμα και αν δεν είστε πλέον παιδιά. Σας αρέσει η διαδικασία του ανοίγματος των δώρων και οι εκπλήξεις που περιλαμβάνονται εντός των κουτιών και των όμορφων   περιτυλιγμάτων, αφού αυτή η μέρα σας ανήκει και έχετε κάθε δικαίωμα να είσαστε χαρούμενοι.

Αν όμως έρθετε στη θέση του αγοραστή ενός δώρου θα δείτε ότι η διαδικασία αγοράς δώρων περιλαμβάνει κάποιες δυσκολίες. Καταρχήν, χρειάζεται αρκετός σχεδιασμός εκ των προτέρων για το τι δώρο να αγοράσετε σε κάποιον. Πρέπει αρχικά να ξέρετε τα ενδιαφέροντα του, τι του αρέσει και τι όχι. Τα προσωποποιημένα δώρα τις περισσότερες φορές αρέσουν τόσο στα παιδιά, όσο και στους ενήλικες. Για αυτό να θυμάστε πάντα ότι όταν έχετε μια ειδική περίσταση στην οποία πρέπει να παραστείτε, μπορείτε πάντα να σκεφτείτε για κάποια ιδιαίτερα δώρα όπως ημερολόγιο https://www.twf.gr/category/imerologia/ και σημειωματάρια https://www.twf.gr/category/retail-proionta/simiomataria/ που θα ευχαριστήσουν σίγουρα τους παραλήπτες τους.

Τα προσωποποιημένα δώρα όπως ένα καλό ημερολόγιο ή ένα ιδιαίτερο σημειωματάριο δείχνουν ότι προσπαθήσατε να βρείτε το πιο προσεγμένο και ιδιαίτερο δώρο για ανθρώπους κάθε ηλικίας. Σε αυτό το σημείο θα σας προτείνουμε κάποια δώρα για παιδιά και ενήλικες.

Για τα παιδιά: Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για ένα παιδί, από έναν μπλοκ ζωγραφικής, αφού έτσι μπορούν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες σε όλα τα χρώματα και διαστάσεις. Θεματικά υπάρχουν πολλές ιδέες όπως, μπλοκ ζωγραφικής σε ροζ αποχρώσεις για τα κορίτσια, με σχέδια όπως οι νεράιδες, τα ξωτικά, οι κούκλες, οι πριγκίπισσες, τα λουλούδια, οι γατούλες κλπ. Για τα αγόρια αντίστοιχα μπορείτε να βρείτε μπλοκ σε αποχρώσεις του μπλε, με σχέδια όπως μπάλες ποδοσφαίρου, γράμματα του αλφάβητου, ήρωες της μυθολογίας ή του κινηματογράφου και άλλα. Σε όλα αυτά μπορείτε να προσθέσετε τα ονόματα τους, τις ημέρες γενεθλίων, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε. Επίσης μπορείτε να βάλετε και τις φωτογραφίες τους στα εξώφυλλα.

Για τους ενήλικες: Μια καλή ιδέα για δώρο είναι οι προσωποποιημένες κούπες. Μπορείτε να σχεδιάσετε τα ονόματα των μελών της οικογένειας, ή κάποιων φίλων, ή ακόμα και να γράψετε κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα για να τους δείξετε την αγάπη σας και τον σεβασμό σας. Για συναδέλφους στη δουλειά σας, μπορείτε πάντα να τους χαρίσετε ένα προσωποποιημένο ημερολόγιο ή κάποιο ιδιαίτερο σημειωματάριο. Υπάρχουν βέβαια και άλλες ιδέες για μοναδικά και ιδιαίτερα δώρα όπως, μπρελόκ για κλειδιά, μαγνητάκια για το ψυγείο, ή ακόμα και ένα ιδιαίτερο μενού φαγητού για την γαστρονομική τους απόλαυση.

Για πάρτυ ή δεξιώσεις πρέπει να σκεφτείτε ένα δώρο που προορίζεται για να μοιραστεί στην περίσταση, όπως ένα καλό μπουκάλι κρασί, μια σαμπάνια ή ένα ιδιαίτερο απόσταγμα που σίγουρα όλοι θα εκτιμήσουν. Τέλος, όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε εφικτά και με κάποιες επαγγελματικές δωροκάρτες που μπορούν να συνοδεύσουν όλα αυτά τα δώρα, ή εναλλακτικά μπορεί ο παραλήπτης να τις χρησιμοποιήσει όπως ο ίδιος επιθυμεί.

Εμείς σας προτείνουμε να ψάξετε στα κατάλληλα μέρη και ότι και να επιλέξετε να το κάνετε με αγάπη!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr