Μανώλη Τσέπελη, έτσι μπορείς να γίνεις ο ευεργέτης της πόλης και να σε θυμούνται για πάντα

15 Ιουλίου 202210:58

Το πιο ωραίο στο Xanthipress, είναι πως ανακαλύπτεις άρθρα τα οποία την στιγμή που γράφτηκαν ήταν ακαταλαβίστικα. Παίρνουν όμως νόημα μετά από χρόνια. Ετσι στις 5 Ιουνίου 2017 σημείωνε το άρθρο «Και γιατί όχι επόμενος Δήμαρχος ο Μανώλης Τσέπελης», «Στην Ξάνθη δύο άνθρωποι ήξεραν να κάνουν εκλογές και να κερδίζουν, ο ένας ήταν ο Γιώργος Παυλίδης και ο άλλος είναι ο Μανώλης Τσέπελης. Ο τελευταίος είναι και η αιτία που ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος έγινε Δήμαρχος το 2014, έχοντας έναν ιδιαίτερο τρόπο να επικοινωνεί με ένα εκλογικό κοινό που στο τέλος έδινε και τον νικητή. Αν απόφαση του Θανάση Ξυνίδη είναι οριστική να μην είναι ο επόμενος Δήμαρχος της πόλης και ο μοναδικός που μπορεί να ενώσει και να σταματήσει τις φαντασιώσεις κάποιων να γίνουν Δήμαρχοι χωρίς λόγο, τότε ο μοναδικός που μπορεί να κερδίσει στις επόμενες εκλογές τον Δημαρχόπουλο είναι ο Μανώλης Τσέπελης»

Και συνέχιζε το κείμενο, «Αλήθεια, οι Μπένης και Μελισσόπουλος – οι μόνοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι σήμερα -ως τι θα παρουσιαστούν και τι θα επικαλεστούν στις επόμενες, το νέο η την εμπειρία; Ο Σάββας Μελισσόπουλος θα μπορούσε να επικαλέστεί το πρώτο, ο νέος, αλλά αποδείχθηκε ότι το νέο καμιά φορά έχει πλήρη άγνοια της πραγματικότητας. Αν υπολογίσουμε ότι θα πάρει μαζί του και το Άοσμο, Άχρωμο, Ανίκανο νέο της Ξάνθης, τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, τότε η αποτυχία του θα κάνει πάταγο χωρίς εντύπωση.»

Σήμερα, το 2022, ο Δήμος Ξάνθης είναι σε χειρότερη κατάσταση απ ότι ήταν το 2017, και ο λόγος της κατάστασης αυτής έχει όνομα, Μανώλης Τσέπελης. Ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης απέδειξε πως είναι πολύ καλός να κάνει τον Αδελφούλη, αλλά τελείως ανίκανος να επιλέξει συνεργάτες (τουλάχιστον να είναι αυτοί ικανοί) και να εμπνεύσει.

Όμως αυτή η «εποχή Τσέπελη» που θα μείνει χαραγμένη ως κακό παράδειγμα, είναι μια ευκαιρία για τον ίδιο τον Μανώλη Τσέπελη, να γίνει ήρωας..και να παραιτηθεί!!!

Αν αύριο βγει ο ίδιος, και πει, «Προσπάθησα αλλά απέτυχα. Ήμουν η αιτία να έρθουν στο Δήμο άνθρωποι που το μόνο το οποίο τους ένοιαζε, ήταν πως θα βολευτούν οι ίδιοι», ο Ξανθιωτάκος που δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένος, θα μπορεί την επόμενη ημέρα να έχει μια άλλη επιλογή, μια επιλογή που θα έχει προοπτική. 

Γιατί ένα από τα καλά που έκανε ο Μανώλης Τσέπελης με το να οδηγήσει στον πάτο τον Δήμο Ξάνθης, ήταν να κινητοποιήσει δυνάμεις της πόλης, οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια ήταν απλοί παρατηρητές 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr