To “Τρίτο Κύμα” και οι δύο ιστορίες πίσω από ένα όνομα

2 Φεβρουαρίου 201714:08

Σε αυτή τη νέα περίοδο ο καφές μιλά από μόνος του. Εδώ έχουμε να κάνουμε με specialty coffees από συγκεκριμένες φάρμες, των οποίων η φύτευση, η συγκομιδή και η επεξεργασία πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερο τρόπο καταλήγοντας να καβουρδιστούν από πραγματικούς τεχνίτες.
Στόχος αυτού του νέου κύματος είναι να δημιουργηθεί μια αλυσίδα μεταξύ του farmer, του roaster και του barista που σκοπό έχει την ανάδειξη του καφέ σε τέχνη.

Όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να φιλοξενηθεί σε έναν χώρο όπου τα αρώματα και οι γεύσεις είναι αδιαπραγμάτευτες, σε ένα χώρο όπου το όνομα του δεν είναι μια ιδέα της στιγμής, αλλά ο συνδυασμός δύο ιστοριών, μοναδικών …… συνεχίζεται!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr