Θρίλερ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης με δύο ανήλικους που εγκλωβίστηκαν από το σκοτάδι !

24 Απριλίου 201416:53

Σε μεγάλη περιπέτεια και αγωνία μπήκαν δύο ανήλικα παιδιά 13 και 14 ετών τα οποία πήγαν να παίξουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με το thrakinea.gr
Τα παιδιά αποφάσισαν να ανέβουν τους βράχους που υπάρχουν στο δυτικό λιμενοβραχίονα και να διασχίσουν μάλιστα μεγάλη απόσταση. Πέρα από τα βράχια στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μόνο βράχια και θάλασσα.

Οι δύο ανήλικοι βρέθηκαν σε απόσταση 500 μέτρων από τον προβλήτα και όταν προσπάθησαν να επιστρέψουν δεν μπορούσαν λόγω του σκότους και της επικινδυνότητας της περιοχής.
Οι έφηβοι, δεν πανικοβλήθηκαν και ειδοποίησαν με κινητό τηλέφωνο τους γονείς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν το λιμεναρχείο.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση και πεζοπόρο τμήμα λιμενικών έσπευσε στο σημείο, ενώ παράλληλα σκάφος του λιμενικού πλησίασε την περιοχή, ώστε να τη φωτίσει με τους προβολείς του.

Τελικά, οι λιμενικοί εντόπισαν τα παιδιά και κατάφεραν να τα απεγκλωβίσουν δίνοντας τους κουράγιο καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης.

Για προληπτικούς λόγους ο 13χρονος και ο 14χρονος οδηγήθηκαν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, για εξετάσεις όπου και αποχώρησαν λίγο αργότερα επιστρέφοντας στα σπίτια τους.

Η περιπέτεια είχε τέλος καλό και σίγουρα τα παιδιά θα θυμούνται τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν για μία ζωή.

Τhrakinea.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr