celebrities-forma

Τι είναι ικανοί να κάνουν οι celebrities για να κρατηθούν σε φόρμα;

23 Νοεμβρίου 201209:00

celebrities-formaΜερικοί σταρ φημίζονται για το καλοχτισμένο σώμα τους ή κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί γραμμωμένοι όσο ποτέ για τις ανάγκες της καριέρας τους. Για να το πετύχουν όμως αυτό, μερικοί από αυτούς εκτός από αντοχές, ανέπτυξαν και… εμμονές!

Madonna

Δεν είναι μυστικό παρά γνωστό τοις πάσοι ότι η  Madonna είναι  fitness freak. Από την εμμονή της στο να δείχνει νέα και να βγαίνει μόνο με μικρότερους ως στα υπερβολικά γραμμωμένα μπράτσα της έχει μεσολαβήσει προσπάθεια μεγαλύτερη και από την αφοσίωσή της στο fitness. H Madonna προπονείται με τον celebrity trainer Tracy Anderson ^ μέρες την εβδομάδα. 60 λεπτά αερόβιας και 30 λεπτά βάρη κάθε φορά διαφορετικών ασκήσεων προκειμένου να μην απομνημονεύουν οι μύες της την ίδια ρουτίνα! Χρησιμοποιεί επίσης τον γνωστό πάγκο Pilates Reformer και κάνει καθημερινά Ashtanga yoga. Σα να εξαντληθήκαμε και μόνο που το διαβάσαμε.

Ryan Reynolds

Όταν ο ηθοποιός προπονούταν για την ταινία του  “Blade: Trinity,” βρισκόταν καθημερινά με τον personal trainer Bobby Strom αρχικά για 6 και κατόπιν για 7 μέρες την εβδομάδα. Προπονούταν για 2-3 ώρες σε μία μυϊκή ομάδα τη μέρα και κάθε φορά έκανε κοιλιακούς στην αρχή μιας και δεν του αρέσουν πολύ. Προκειμένου να πάρει όγκο κατανάλωνε  3,200 τη μέρα! Αυτό θα πει προσπάθεια!

Rihanna

Το κορμί της πάει πακέτο με τον πιο γνωστό trainer και την υπογραφή Pasternak. Μετά από μία περίοδο κρεπάλης που επηρέασε το φυσικά αθλητικό της κορμί δεν της ήρθε και εύκολο να το επαναφέρει. 5 μέρες αερόβιας την εβδομάδα με 30 λεπτά τη φορά και κάθε επόμενη εβδομάδα 10 λεπτά παραπάνω. Ποδήλατο και σχοινάκι,  jogging και πηδήματα επί τόπου με βαθιά καθίσματα είναι καθιερωμένα για μία ώρα τη φορά. Τις ασκήσεις της δεν παραλείπει ούτε όταν είναι σε περιοδεία, και τις κάνει ακόμη και πριν βγει στη σκηνή στα παρασκήνια!

Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston την είδε fitness freak για τα καλά μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt. Θα έλεγε κανείς πως τώρα που άραξε στο πλευρό του Justin θα ηρεμούσε… όμως όχι! Ακόμη θέλει να δείχνει  hot και ποιος θα την κατηγορήσει; Τι κάνει; Κάθε μέρα 40 λεπτά αερόβιας είτε τρέχοντας είτε στο ελλειπτικό. Βάρη για μισή ώρα κάθε μέρα σε πόδια και χέρια. ^0 κοιλιακούς και όxι μόνο! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  Pilates μία φορά την εβδομάδα και  yoga 3 φορές!

Hugh Jackman

Ο Hugh Jackman φούσκωσε και έγινε κομμάτια για το  “X-Men,” αλλά αυτό δεν συνέβη εύκολα. Το κορμί του superhero θέλει κόπο και τρόπο. Ο ηθοποιός ξεκινούσε την προπόνηση νηστικός αμέσως μόλις άνοιγε τα μάτια του. 90 λεπτά αερόβιας με ενδιάμεσα ασκήσεις για κορμό και 30 λεπτά βάρη και διατάσεις για ξεχωριστές μυικές ομάδες κάθε μέρα. Πολλές φορές ξυπνούσε και στις 4 το πρωί!

Britney Spears

Η Britney Spears ίσως έχει πια γράψει πολλά χιλιόμετρα φαγητού και κατάχρησης στο κοντέρ, όμως κάποτε είχε ένα από τα πιο γυμνασμένα και θελκτικά σώματα στην show biz. Aκόμη θυμόμαστε το  “I’m A Slave 4 U”. Τότε η  Britney ήταν η σκλάβα του γυμναστηρίου καθώς γυμναζόταν 3 φορές τη μέρα 5 μέρες την εβδομάδα. Επίσης έκανε εκατοντάδες ροκκανίσματα καθημερινά προκειμένου να σμιλέψει το στομάχι της!

Πηγή : queen.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr