Στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών με πρόταση του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα

29 Μαΐου 202008:35

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών, Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας, συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και από μέλη του τμήματος άρσης βαρών της Α.Ε. Κομοτηνής, επισκέφθηκε χθες τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του τμήματος άρσης βαρών της Α.Ε. Κομοτηνής, για τα οποία ζητήθηκε η συνδρομή και η στήριξη της Δημοτικής Αρχής. Ο κ. Γκαράνης εξέφρασε την πρόθεση της Δημοτικής αρχής να συμπαρασταθεί ενεργά και επαναβεβαίωσε το κλίμα θετικής συνεργασίας, που έχει οικοδομηθεί τόσο με το τμήμα άρσης βαρών της Α.Ε. Κομοτηνής, όσο και με την Ομοσπονδία συνολικά.

Επιπλέον, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση που του κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΟΑΒ, Πύρρο Δήμα, προκειμένου να διεξαχθεί στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Άρσης Βαρών. Δήλωσε δε, ότι ανάλογης εμβέλειας και κύρους αθλητικές διοργανώσεις συμβάλλουν ουσιαστικά στην προβολή και στην ανάδειξη του τόπου μας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr