Ποδηλατοβόλτα διοργανώνει την Τετάρτη ο “ΠΗΓΑΣΟΣ” για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασίας

1 Ιουνίου 202012:06
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και κάτοχος της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και ο Δήμος Ξάνθης καλούν όλους τους φίλους και λάτρεις της ποδηλασίας, μικρούς και μεγάλους, την Τετάρτη 3 του Ιούνη 2020 και ώρα 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλασίας.
 
Με σεβασμό στα μέτρα της Πολιτικής Προστασίας και τις οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης διοργανώνεται συμβολική αστική ποδηλατοβόλτα υπό την κάλυψη του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης.
 
Με αφετηρία το Δημαρχείο Ξάνθης η διαδρομή θα γίνει σε διάταξη φάλαγγα ανά ζευγάρι ποδηλατών και πορεία προς Ανδρέου Δημητρίου τέρμα, στροφή αριστερά από τους φωτεινούς σηματοδότες προς Σιδηροδρομικό Σταθμό, Αμοιρίδειο, Λευκίππου, Λεωφόρο Στρατού, Γήπεδο ΑΟΞ, ΔΠΘ, Πλατεία Αντίκα, Κεντρική Πλατεία.
 
 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ΔΣ του Ποδηλατικού Συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ, “η πόλη μας αλλά και γενικότερα όλος ο νομός μας έδωσαν εξετάσεις και πήραν άριστα το 2017 κατά την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ELITE ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Ας δείξουμε ότι στο καθημερινό έπος των μετακινήσεών μας, το ποδήλατο μπορεί να συνυπάρξει ισότιμα και με τα άλλα σεβαστά τροχοφόρα. Οι ποδηλατοβόλτες θα συνεχιστούν για όλες τις Τετάρτες του Ιούνη. Συνιστάται πριν την κάθε ποδηλατοβόλτα να έχετε συντηρήσει το αγαπημένο σας ποδήλατο και να φέρετε ποδηλατικό κράνος.
 
*Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο του Ποδηλατικού Συλλόγου Ξάνθης ΠΗΓΑΣΟΣ 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr