3 βασικές προϋποθέσεις και ωράρια χρήσης του ΔΑΚ Ξάνθης από τους αθλούμενους

27 Μαΐου 202008:32

Μέχρι 80 αθλούμενοι θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στο γήπεδο στίβου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Ξάνθης (Γήπεδο Ασπίδας), ελεύθερα αθλούμενοι πολίτες (κοινό), μέλη αθλητικών συλλόγων άνω των 13 ετών και υποψήφιοι Πανελλήνιων εξετάσεων, με την επαναλειτουργία του κατά τη νέα φάση άρσης των περιοριστικών μέτρων και με βάση τις προϋποθέσεις της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 32.008/23.5.2020.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλούμενοι θα πρέπει να :

  1. Συμπληρώνουν το ειδικό έντυπο – δελτίο καταγραφής αθλούμενου προκειμένου να εισέλθουν στον χώρο του γηπέδου https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf) και να το επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους, μαζί με την αστυνομική τους ταυτότητα.
  2. Χρησιμοποιούν τους 5 εξωτερικούς διαδρόμους στίβου (ελεύθερα αθλούμενοι), στην περίπτωση που παράλληλα αθλούνται και υποψήφιοι Πανελληνίων εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού). 
  3. Κατανοήσουν πως αποδυτήρια, wc και κλειστοί χώροι θα είναι κλειστά για το κοινό.

Διευκρινίζεται ότι αρχικά η είσοδος και η παραμονή στην εγκατάσταση θα διαρκεί μία ώρα, προς αποφυγή συνωστισμού και δυνατότητα άθλησης σε όλους όσοι το επιθυμούν.

Ώρες λειτουργίας ανά κατηγορία αθλουμένων: 

Α) Υποψήφιοι Πανελληνίων εξετάσεων στρατιωτικών σχολών αστυνομίας, πυροσβεστικής και Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και οι προπονητές τους:

Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30-13.00 & 18.30-21.00.

 

Β) Μέλη Αθλητικών συλλόγων άνω 13 ετών (Γενημ. έως 31.12.2007):

Δευτέρα έως Παρασκευή 16.30-18.00.

 

Γ) Ελεύθερα αθλούμενοι πολίτες (κοινό): Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30-13.00 & 18.30-21.00.

Περισσότερες σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες, από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού : Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους 

 

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr