Μαζική εθελοντική αιμοδοσία από τον κόσμο του Μπάσκετ σήμερα στην Ξάνθη

5 Μαΐου 202007:51
Το μεγάλο παρόν δίνουν σήμερα τα σωματεία-μέλη της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και οι Σύνδεσμοι Διαιτητών Μπάσκετ στην εκστρατεία εθελοντικής αιμοδοσίας που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος “Ζήσε Αθλητικά” του Υφυπουργείου Αθλητισμού.
Το κάλεσμα της Ε.ΚΑ.ΣΑ.ΜΑ.Θ βρήκε ανταπόκριση και στην πόλη της Ξάνθης όπου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, θα γίνει υποδοχή τόσο αθλητών, διαιτητών, φιλάθλων και απλών πολιτών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης από τις 9 το πρωί έως και τη 1:30 το μεσημέρι.
 
Τον αθλητικό κόσμο της Ξάνθης εκπροσωπούν περήφανα όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
 
Όπως διευκρινίζεται, η προσπάθεια γίνεται υπό την αιγίδα των κατά τόπους αρμόδιων Υγειονομικών Αρχών των Νοσοκομείων, και θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής καθώς και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που έχουν εφαρμογή κατά του COVID-19.
 
 
Στις υπόλοιπες πόλεις της περιοχής ευθύνης της Ε.ΚΑ.ΣΑ.ΜΑ.Θ. η εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει ως ακολούθως:
1. Αλεξανδρούπολη: ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ του Δήμου Αλεξ/πολης και από ώρα 10:00 έως 14:00.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια, όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
2..Δράμα: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ και από ώρα 09:00 έως 13:00.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Ανατ. Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.
3. Καβάλα: Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου και από ώρα 09:00 έως 13:00.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Ανατ. Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.
4. Κομοτηνή στο 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής και από ώρα 10.00 έως 15.00.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια, όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.
5. Σέρρες στην αίθουσα «ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» – Διοικητήριο και από ώρα 09:00 έως 13:00.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
6. Διδυμότειχο στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και από ώρα 10:00 έως 13:00.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια, όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr