atihima_rodopi_5

Σύγκρουση μοτο με ΙΧ, κοντά στα νεκροταφεία. (video-φωτο)

25 Νοεμβρίου 201123:52

atihima_rodopi_5Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο 2ο χλμ της Ε.Ο. Ξάνθης-Λάγους.

Μοτοσικλέτα που κινείτο με κατεύθυνση από την Ξάνθη προς την Κομοτηνή, συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατηγό που κινείτο με κατεύθυνση προς την Ξάνθη και επιχειρούσε στροφή προς το Πρατήριο Καυσίμων που βρίσκεται δίπλα στο Κανάλι 6, στα όρια των Δήμων Ξάνθης και Αβδήρων.

Η σύγκρουση ήταν αρκετά ισχυρή και αποτέλεσμά της ήταν να πεταχτεί ο οδηγός της μοτοσικλέτας αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας φορούσε κράνος και οι σωματικές βλάβες περιορίζονται σε κάποιο σοβαρό κάταγμα στο ένα του πόδι και κακώσεις στο κεφάλι και τα χέρια.

Οι συνθήκες της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστες ενώ αμέσως μόλις σημειώθηκε το ατύχημα, οι πρώτοι πολίτες που έφτασαν εξέτρεψαν την κυκλοφορία μέσα από το βενζινάδικο καθώς η διέλευση είχε διακοπεί πλήρως. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με πλήρωμα 2 ατόμων που περιέθαλψε τον τραυματία στο φορείο, του τοποθέτησε ειδικό νάρθηκα για τον αυχένα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Επιτόπου έφτασε επίσης όχημα της Πυροσβεστικής και Οδική Βοήθεια που μετέφερε τα οχήματα.

atihima_rodopi_1atihima_rodopi_2atihima_rodopi_3atihima_rodopi_6atihima_rodopi_7atihima_rodopi_8

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr