Πώς οι νέοι μας μπορούν να εργαστούν στον Καναδά

1 Μαρτίου 201314:00

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70 χρόνια διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Καναδά, επικυρώθηκε χθες η συμφωνία μεταξύ των δυο χωρών, για την Κινητικότητα των Νέων. Με την συμφωνία αυτή, Έλληνες και καναδοί πολίτες 18 μέχρι 35 ετών, θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν και να εργαστούν έως και ένα χρόνο στην κάθε χώρα αντίστοιχα.

Οι νέοι που θα επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό θα πρέπει να είναι απόφοιτοι μεταδευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και θέλουν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, όπου και θα εργαστούν με προκαθορισμένο συμβόλαιο απασχόλησης. Επίσης για τους αντίστοιχους σπουδαστές αυτών των ιδρυμάτων θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποιήσουν στην αντίστοιχη χώρα την πρακτική τους και όσοι πολίτες επιθυμούν να κάνουν διακοπές μακράς διαρκείας και επιθυμούν να συμπληρώσουν τους οικονομικούς πόρους τους.

Σχετικές πληροφορίες θα μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στις ιστοσελίδες των πρεσβειών της Ελλάδας στην Οττάβα και του Καναδά στην Αθήνα.

Πηγή : toxrima.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr