Καλύτερο εργασιακό περιβάλλον: Google η πρώτη στον κόσμο, η Microsoft στην Ελλάδα

25 Οκτωβρίου 201317:00

Η Google έρχεται πρώτη στη λίστα των πολυεθνικών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον κόσμο, ενώ τέσσερις από τους 25 επιχειρηματικούς κολοσσούς που περιλαμβάνονται στην παγκόσμια λίστα βραβεύτηκαν για το εργασιακό τους περιβάλλον και στην Ελλάδα!

Πρόκειται για τις εταιρείες Microsoft, Diageo Hellas, MARS Hellas και Novartis Hellas. Το Great Place to Work® Institute ανακοίνωσε χθες στο Σαν Φρανσίσκο την 3η ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Multinational Workplaces κατά τη διάρκεια ενός live online broadcast event. Στην κορυφή της λίστας είναι η Google και ακολουθούν οι SAS, NetApp και Microsoft, ενώ η βιομηχανία W.L. Gore συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

Η κατάταξη που δίνει το Great Place to Work® είναι αποτέλεσμα της πιο εκτεταμένης ετήσιας έρευνας παγκοσμίως όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον και αποτελεί αναγνώριση των 25 καλύτερων πολυεθνικών για να εργάζεται κάποιος. Από την έκδοση της πρώτης λίστας Best workplaces lists στις ΗΠΑ σε συνεργασία με το περιοδικό «Fοrtune» το 1997, το Great Place to Work® δημοσιεύει λίστες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα σε περίπου 50 χώρες, μεταξύ αυτών από το 2003 και στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο καταγράφει και αναλύει τις απόψεις για το εργασιακό περιβάλλον των εταιρειών τους περισσότερων από 5 εκατ. εργαζομένων από περίπου 7.200 επιχειρήσεις και οργανισμούς που απασχολούν συνολικά πάνω από 16 εκατ. εργαζομένους παγκοσμίως.

Πηγή : toxrima.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr