nosokomeio20epeigonta

“Έσβησε” παιδάκι 4,5 ετών στην Ξάνθη από κατάποση τοξικού υγρού. Εισαγγελική παρέμβαση

10 Μαρτίου 201200:56

nosokomeio20epeigontaΈνα νήπιο 4,5 ετών έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής στην Ξάνθη.

Το άτυχο παιδάκι, που προέρχεται από οικογένεια αθίγγανων της περιοχής Αβδήρων, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το επαναφέρουν αλλά χωρίς επιτυχία. Το παιδάκι κατέληξε και οι γιατροί πιθανολογούν ότι είχε πιει κάτα πάσα πιθανότητα κάποιο επιβλαβές, τοξικό υγρό, κρίνοντας από την κλινική του εικόνα.

Πίσω από το θάνατο του άτυχου παιδιού κρύβεται μια ανθρώπινη τραγωδία. Ήταν ένα από τα έξι παιδιά οικογένειας Αθιγγάνων ενώ ο πατέρας εκτείει ποινή φυλάκισης στις φυλακές, έχοντας αφήσει τη μητέρα μόνη και με ένα νεογέννητο. Από την επικοινωνία με τη μητέρα δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου για το άτυχο νήπιο και αυτό αναμένεται ότι θα γίνει με τη διενέργεια νεκροψίας-νεκτροτομής.

Για το ζήτημα υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να μεταφερθούν τα υπόλοιπα παιδιά σε ασφαλές περιβάλλον. .

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr