Astynomia20logo

Πέθανε ένας από ψύχος στον Έβρο. Αγνοείται παππούς με εγγονή

30 Ιανουαρίου 201214:53

Astynomia20logoΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η αστυνομική επιχείρηση διάσωσης δεκαπέντε μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί εντός του ποταμού Έβρου, λόγω της αυξημένης στάθμης των υδάτων.

{loadposition likebox}

Συγκεκριμένα την Δευτέρα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, εντόπισαν μία ομάδα δεκαπέντε μεταναστών, η οποίοι ήταν εγκλωβισμένοι σε νησίδα του ποταμού Έβρου, στην παρέβρια περιοχή του Τυχερού.

 {loadposition tweet}

Αμέσως, οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης και τη συμμετοχή ενός 55χρονου ημεδαπού ιδιώτη – βαρκάρη, οι οποίοι προσέγγισαν την νησίδα με ξύλινη λέμβο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και τους δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες. Επτά από τους διασωθέντες είναι υπήκοοι Ερυθραίας, τρεις υπήκοοι Παλαιστίνης, τρεις υπήκοοι Αλγερίας, ένας υπήκοος Συρίας και ένας υπήκοος Μπαγκλαντές.  

 

Ο ένας από τους τρεις υπηκόους Παλαιστίνης, μετά τον απεγκλωβισμό, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Φερών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, λόγω του ψύχους. Επίσης αγνοούνται ένας παππούς με την εγγονή του, επίσης από την Παλαιστίνη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr