PISINA_POLITIS

Τι ψάχνεις τώρα….

26 Δεκεμβρίου 201011:45

PISINA_POLITISΤο κολυμβητήριο βιώνει το τελευταίο διάστημα τα δικά του προβλήματα επιβίωσης. Όμως αυτά δεν μπορούν να είναι δικαιολογία για όσους με συνθήματα και άλλες αυτοσχέδιες επιγραφές απαξιώνουν τη γενικότερη περιοχή της πισίνας, του πάρκου και του Λιμνίου.

Η ελευθερία έκφρασης δεν είναι συνυφασμένη με την υποβάθμιση του τοπίου της πόλης και αυτό μόνο στην Ελλάδα θεωρείται δεδομένο. Άλλωστε το γκράφιτι είναι μια μορφή τέχνης και αυτό δεν φαίνεται να αποτυπώνεται σε όσα έχουν «φιλοτεχνήσει» κάποιοι στο Κολυμβητήριο και σε άλλες περιοχές. Αν πάλι φιλοδοξούν να γίνουν κάποτε καλλιτέχνες, μάλλον πρέπει να εξασκηθούν κάπου αλλού και όχι εις βάρος της αισθητικής των άλλων.

Επίσης το γκράφιτι – όταν πραγματικά συμβάλλει στην αισθητική- θεωρείται χρήσιμο για την αναμόρφωση και τον καλλωπισμό χώρων που είναι εγκατελειμμένοι ή ρυπαροί και όχι για την παρέμβαση σε χώρους ζωντανούς και λειτουργούντες, που αποτελούν αξιοθέατα της πόλης.

Αλλά τι ψάχνεις τώρα …..

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr