Εδώ Γράφεις Εσύ: Σχετικά με τα αδέσποτα

18 Μαΐου 201621:13

Βλέπω ότι συνεχίζουμε με μεγάλη ευκολία να βγάζουμε ειδήσεις από “επιθεσεις” σκύλων χωρίς να εξετάζουμε σε τι ποσοστό και αν προκλήθηκε από ανθρώπινη συμπεριφορά. Καταλαβαίνω πως δυστυχώς οι άσχημες ειδήσεις πουλάνε. Θεωρώ πως χρέος όμως όλων μας και ειδικά αυτών που έχουν δημόσια και μαζική απήχηση, να διαδίδουν επίσης πολιτισμό, παιδεία και α πράγματα στη σωστή τους βάση, γιατί ως ανθρώπινο είδος έχουμε ξεφύγει και δεν μας έχει μείνει πια καμια συμπόνια ή ηθική για τον συνάνθρωπο ή για άλλα πλάσματα, ούτε καν για αυτόν τον πλανήτη που είναι το σπίτι μας.

Σας παραθέτω λοιπόν την απάντηση μου πως την ανέβασα πριν μερικές μέρες και ελπίζω κάποιοι άνθρωποι τουλάχιστον να σκεφτούν με το χέρι στην καρδιά. “Όσο υπάρχουν ανεγκέφαλοι που δεν στειρώνουν τους σκύλους τους και πάνε και τα παρατάνε, δεν θα αλλάξει τίποτα!!!!! Αυτη τη στιγμή αν υποθέσουμε οτι εξαφανιζονται όλα τα αδέσποτα, μέσα σε 1 χρόνο πάλι η ίδια κατάσταση θα επικρατεί!!!!!!!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ΠΑΙΔΕΙΑ χρειάζεται και ειδικά προγράμματα στα σχολεία για να μάθουμε πέρα από τον κώλο μας και το βόλεμα μας να αγαπάμε όλες τις μορφές ζωής, γιατί κανένας σκύλος δεν επέλεξε να βρίσκεται στο δρόμο!!!!!! Άνθρωποι τα εκαναν αυτά!!!!!!!! Και να μάθουμε επιτελούς ότι όλα τα πλάσματα πεινάνε, διψάνε, πονάνε και κρυώνουν όπως ακριβώς και ο άνθρωπος!!!!! Ας αφήσουμε λοιπόν λίγο στην άκρη τον εγωκεντρισμό μας και ας βοηθήσουμε όλοι αντί μόνο να γκρινιάζουμε!!!!!!! Όλοι εσείς εδώ που παραπονιέστε, τι ακριβώς κάνετε??? Βοηθάει κανένας από εσάς τις Φιλοζωικές που αποτελούνται από εθελοντές, που με δικά τους έξοδα, κόπο και χρόνο κάνουν τόση δουλειά εδώ και χρόνια με στειρώσεις, εμβολιασμούς, φιλοξενίες ζώων και υιοθεσίες για να μειωθεί ο πληθυσμός τους στους δρόμους? Περιμένετε μια λύση ως δια μαγείας ή θέλετε να τα σκοτώσουμε όλα???? Φαντάζομαι να συνειδητοποιειτε οτι δεν ζείτε στην Ελβετία ή σε κάποια άλλη πολιτισμένη χώρα…

Ρωτήστε τον εαυτό σας: Αν δείτε κάποιον να παρατάει ή να κακοποιεί ένα ζώο θα το αναφέρετε στην αστυνομία ή δεν είναι κάτι που σας αφορά, και που να μπλεκετε … γιατί πάνω από όλα η ησυχία σας??? Η κοινωνία αγαπητοί μου αποτελείται και από εσάς και δεν θα αλλάξει αν δεν βάλει ο καθένας το λιθαράκι του!!!!!!!! Αλλιώς έχετε την κοινωνία που σας αξίζει!!!!!”

Από τον χρήστη Chrisavgi Dolmpridou

Αν θέλετε να γράψετε το δικό σας άρθρο στο xanthipress.gr μπορείτε με 3 απλά βήματα να το κάνετε εδώ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr