periptero_politis

“Προχώρησε” το πεζοδρόμιο μπροστά στο περίπτερο

6 Σεπτεμβρίου 201023:19

periptero_politisΤο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των έργων στην Αν. Δημητρίου δημιουργήθηκε προεξοχή για να «χωρέσει» το περίπτερο στο 1ο Γυμνάσιο, επισημαίνει αναγνώστης του XanthiPress.gr

που διαμαρτύρεται έντονα για το γεγονός ότι μειώνεται το οδόστρωμα για να εξυπηρετηθεί το περίπτερο. Μάλιστα ο αναγνώστης κάνει λόγο για δυο διαφορετικά πρόσωπα του Δήμου. Ένα αυστηρό που απευθύνεται σε κάποιους επαγγελματίες και ένα φιλικό που ικανοποιεί τα αιτήματα κάποιων επιχειρήσεων σε βάρος του συνόλου.

 Το XanthiPress.gr διατηρεί τις επιφυλάξεις του σε σχέση με την εικόνα. Εκ πρώτης όψεως ίσως φαίνεται ότι η επέκταση του πεζοδρομίου είναι προκλητική. Όμως καλό θα είναι να ολοκληρωθεί το έργο, προκειμένου να υπάρξει σαφής εικόνα, μαζί με το πεζοδρόμιο που βρίσκεται απέναντι και τις οριστικές θέσεις στάθμευσης ώστε  να εκτιμηθεί η κατάσταση.

Άλλωστε για το θέμα της ανάπλασης έχει δημοσιευτεί κεντρικό άρθρο στην ενότητα Editorial, οπότε τα υπέρ και τα κατά της ανάπλασης έχουν επισημανθεί, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στο πλάτος των πεζοδρομίων.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr