Παράπονα για τη συμπεριφορά στο Φανάρι Ροδόπης

14 Ιουλίου 201018:34

Η συμπεριφορά των υπευθύνων ενός γνωστού χώρου στην τουριστική περιοχή  του Φαναρίου ήταν το αντικείμενο της επιστολής αναγνώστη που αισθάνθηκε αρκετά άβολα από τη συμπεριφορά που εισέπραξε.

Χρόνος:                10:15 π.μ., Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Τόπος:                  Φανάρι Ροδόπης (Ακτή BARACUDA)

Θέμα: Βρισκόμαστε σε περίοδο θερινών διακοπών. Αποφασίσαμε να νοικιάσουμε 2 διαμερίσματα στο Φανάρι Ροδόπης. Ανέβασα τους γονείς μου (81 και 73 χρόνων αντίστοιχα) από τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να κάνουν τα θερινά τους μπάνια. Παραγγείλαμε 2 καφέδες (ελληνικό γλυκό και freddo cappuccino decafeine πολύ γλυκό). Το κόστος συνολικά 6,5 ευρώ. Δηλαδή 2,5 ευρώ ο ελληνικός καφές (2 ευρώ ο καφές και αναγκαστικά 0,50 ευρώ 1 μπουκαλάκι νερό) και 4 ευρώ ο freddo !!! (3,5 ο freddo και αναγκαστικά 0,5 ευρώ ένα μπουκαλάκι νερό). Οι καφέδες ήρθαν από μια πολύ ευγενική κοπέλα σερβιτόρο. Ο freddo ήταν σκέτος από ζάχαρη. Φωνάξαμε την κοπέλα και της είπαμε ότι ο freddo είναι σκέτος από ζάχαρη και όχι πολύ γλυκός όπως παραγγείλαμε. Η κοπέλα πήρε τον καφέ και τον επέστρεψε όπως τον πήρε συνοδευόμενο από 2 φακελάκια ζάχαρη. Πήγαμε εμείς στην κουζίνα γιατί δεν καταλάβαμε τι έγινε, και ο κύριος που ήταν στην κουζίνα μας είπε ότι βάζουν υγρή ζάχαρη στους καφέδες και δε μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο. Ενώ απομακρυνόμασταν από την κουζίνα του beach bar BARACUDA, ο κύριος μας λέει ότι δε μπορούν για 1 καφέ να πετάνε άλλους 2. Όταν εμείς είπαμε ότι η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη μας ανταπάντησαν “ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΕΡΘΕΤΕ”.

Είναι κρίμα τόσο όμορφα μέρη όχι μόνο να μην αξιοποιούνται (κουνουποθύελλα) αλλά και να στιγματίζονται από τέτοιου είδους συμπεριφορές

Κουρτίδης Παύλος
Φυσικός Α.Π.Θ.
Μ. Ed. Eκπαίδευση Ενηλίκων ΕΑΠ

(Σχόλιο XanthiPress.gr: Τίποτε δεν μας εκπλήσσει πλέον ακόμη και σε περιοχές ανερχόμενες τουριστικά, που θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον καλή συμπεριφορά. Πρόκειται για την ίδια περιοχή, στην οποία το ΚΤΕΛ Ξάνθης έχει καθημερινό δρομολόγιο, έχοντας όμως αποκλείσει παραλίες της Ξάνθης παρόλο που έχουν πολύ κίνηση)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr