rigas_2

Συνεργεία του Δήμου σε δουλειές ιδιώτη;

7 Ιουλίου 201000:22

rigas_2Αρκετά δηκτικός, μάλλον όχι άδικα ο αναγνώστης που έστειλε τις φωτογραφίες με το «καλάθι» και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου να επισκευάζουν υλικό ιδιώτη στην Ξάνθη.

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν εκπλήσσει κάνέναν ενώ οι αναφορές του αναγνώστη στις “δυνατότητες” του Δήμου δεν πρέπει να είναι τυχαίες. Η περίπτωση να μας ξεγελούν τα φαινόμενα, μάλλον απίθανη. Αναφέρει ο φίλος της στήλης:

 «Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010, ώρα 10:30 π.μ.

Οι ηλεκτρολόγοι του δήμου Ξάνθης με το καλαθοφόρο όχημα, επισκευάζουν τη φωτεινή επιγραφή του Γραφείου Τελετών “ΡΗΓΑΣ”, απέναντι από το LIDL.

Βέβαια, αν τηλεφωνήσεις στο τμήμα ηλεκτρολόγων για να ‘ρθουν να σου αλλάξουν κάποια καμμένη λάμπα στη γειτονιά σου, οι ανευθυνο-“υπεύθυνοι” θα σου πουν ότι δεν επαρκεί το προσωπικό!!!

 Και πώς να επαρκέσει, όταν ασχολείται με εργασίες ιδιωτών…Αν αύριο κι εγώ χρειαστώ το ίδιο όχημα για να επισκευάσω την κεραμοσκεπή του σπιτιού μου, θα μου το διαθέσει ο δήμαρχος;

Ξέχασα, όμως, ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.Άρα λοιπόν, ό,τι χρειαστείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο δήμο Ξάνθης. Για ηλεκτρολόγους, για να σας κουρέψουν το γκαζόν στον κήπο σας, για να σας στείλουν σκαπτικό μηχάνημα κ.λ.π.

Και τέλος, για του λόγου το αληθές, επισυνάπτω και τις φωτογραφίες.» 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr