doy_amea_politis_2

Ράμπα για ανεγκέφαλους

23 Μαρτίου 201023:40

doy_amea_politis_2Το νέο κτίριο των ΔΟΥ Ξάνθης είναι αρκετά πιο ευχάριστον και λειτουργικό για όλους τους συναλασσόμενους.

Για όλους? Όχι ακριβώς καθώς η κατηγορία των ΑΜΕΑ, όπως επισημαίνουν οι πολίτες, αντιμετωπίζει περισσότερες δυσκολίες στο νέο κτίριο σε σχέση με το παλιό.

Και αυτό γιατί η ράμπα που έχει προβλεφθεί και βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την είσοδο του κτιρίου είναι μονίμως κατειλημμένη από τότε που άνοιξε η Εφορία, κυρίως από δίκυκλα. Σε μια εποχή που φαίνεται ότι -έστω και αργά- οι πολίτες αποκτούν λίγη ευαισθησία τουλάχιστον για τα πολύ αυτονόητα ζητήματα σεβασμού του άλλου, τέτοιες πρακτικές γυρίζουν μονομιάς και πάλι πίσω την πόλη αρκετές δεκαετίες.

Υπάρχει πολύς χώρος για πολλά δίκυκλα πέριξ της νέας Εφορίας. Στο μοναδικό σημείο που μπορεί να παρκάρει ένας ανάπηρος, θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο προσεκτικοί.Aκόμη και οι κορίνες στο συγκεκριμένο σημείο που μπήκαν για να υπενθυμίζουν στους ανεγκέφαλους να προσέξουν τις δύο τεράστιες πινακίδες (!) δεν κατάφεραν να τους υπενθυμίσουν ότι ζουν σε οργανωμένη κοινωνία.

doy_politis_amea

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr