Το νέο Toyota Prius MPV

31 Οκτωβρίου 201017:56

PEPRIUS-VERSOΣτην έκθεση του Ντιτρόιτ η Toyota ετοιμάζεται να παρουσιάσει δύο ολοκαίνουργια και ιδιαίτερα σημαντικά μοντέλα. Το πρώτο δεν είναι άλλο από το νέο Yaris, ενώ το δεύτερο αποτελεί τη νέα πολυμορφική έκδοση του γνωστού Prius που θα μπορεί να μεταφέρει έως 7 άτομα!

Η γκάμα των υβριδικών μοντέλων της Toyota ετοιμάζεται να μεγαλώσει και μάλιστα λίαν συντόμως. Η ιαπωνική φίρμα, θα μας αποκαλύψει στο άμεσο μέλλον τη νέα γενιά του Prius που θα φέρει τον κωδικό MPV, και θα διακρίνεται για τον πολυμορφικό της χαρακτήρα. Τα αποκαλυπτήρια του Prius MPV (όπως και της νέας γενιάς του Yaris) θα γίνουν στην έκθεση του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο του 2011. Τα μόνα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει σχετικά με το Prius MPV (όπως και η μοναδική ανεπίσημη φωτογραφία που προέρχεται από τον ιαπωνικό ειδικό τύπο, την οποία σας παραθέτουμε), αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια υβριδική τεχνολογία του γνωστού μας Prius, όμως η συνολική απόδοση βενζινοκινητήρα/ηλεκτροκινητήρα θα αυξηθεί ελαφρώς στους 138 ίππους (από 136 του Prius, και 134 του Auris HSD). Τέλος, το πιο σημαντικό ίσως στοιχείο της έκδοσης MPV είναι η ύπαρξη τρίτης σειράς καθισμάτων με την οποία το Prius θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες.

http://www.autotriti.gr/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr