Οργανωμένη επιστροφή με ασφάλεια στα “Αυτοκίνητα Θαγγόπουλος”

5 Μαΐου 202009:57

Οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και τα συνεργεία είναι από τις επιχειρήσεις που στις 4 Μαϊου επέστρεψαν στην κανονικότητα. Τα “Αυτοκίνητα Θαγγόπουλος” Επίσημος διανομέας των Nissan, Kia, Diacia, Renault, Hyundai και Isuzu, δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά όσο αφορά την Ασφάλεια των καταναλωτών αφού πολλές από τις διαδικασίες αυτές τηρούνται πριν την επιδημία. 

Τόσο στο συνεργείο, όσο και στα στην αίθουσα των καινούριων αυτοκινήτων τηρούνται όλες οι οδηγίες τις πολιτείας. Η εταιρεία συμβουλεύει επίσης του καταναλωτές να απολυμαίνουν σχολαστικά το αυτοκίνητό – προσοχή στα σημεία που αγγίζετε περισσότερο. Φροντίστε για τον καλό αερισμό του αυτοκινήτου μετά τον καθαρισμό. Μην ξεχάσετε να πλύνετε τα χέρια σας πριν και μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής σας. Αν χρειαστεί να ανεφοδιαστείτε με καύσιμα, αποφύγετε την άμεση επαφή με το προσωπικό. Προσπαθήστε να κρατήσετε την απόσταση ασφαλείας και πληρώστε κατά προτίμηση με κάρτα.

*φωτογραφία το νέο Renault Clio που μπορείτε να δείτε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr