Ταξίδι στα φεστιβάλ των πυροτεχνημάτων

5 Φεβρουαρίου 201821:21

Σε πολλές περιοχές του πλανήτη μπορεί κανείς να απολαύσει show πυροτεχνημάτων. Εδώ και αρκετά χρόνια σε χώρες όπως ο Καναδάς, η Γαλλία, η Ιρλανδία πραγματοποιούνται show πυροτεχνημάτων. Εάν λοιπόν λατρεύετε τα πυροτεχνήματα ταξιδέψτε σε μία από τις παρακάτω χώρες και απολαύστε τα πυροτεχνήματα.

Montreal Fireworks Festival: Ένας από τους πιο σημαντικούς και πιο έγκυρους διαγωνισμούς είναι το Φεστιβάλ Πυροτεχνημάτων του Μοντρεάλ, ο οποίος πραγματοποιείται στο Κεμπέκ και στον Καναδά.

Le Festivald’ Art Pyrotechnique: Ένας εξίσου σπουδαίος διαγωνισμός είναι το Φεστιβάλ της Τέχνης των Πυροτεχνημάτων το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο το καλοκαίρι στον Κόλπο των Καννών, στην Κυανή Ακτή στη Γαλλία. World Pyro Olympics: Οι Παγκόσμιοι Ολυμπιακοί των Πυροτεχνημάτων είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στον κόσμο, λαμβάνει χώρα στη Μανίλα των Φιλιππίνων. Το γεγονός είναι ο πιο έντονος διεθνής διαγωνισμός πυροτεχνημάτων.

Halloween – (Απόκριες)
ΙΡΛΑΝΔΙΑ : Στην Ιρλανδία (τόσο στην Δημοκρατική Ιρλανδία όσο και στη Βόρεια Ιρλανδία), κατά τη διάρκεια του Halloween, υπάρχουν πολλές επιδείξεις πυροτεχνημάτων. Οι μεγαλύτερες είναι στις πόλεις Belfast, DerryandDublin. Η πώληση των πυροτεχνημάτων απαγορεύεται αυστηρά στη Δημοκρατική Ιρλανδία, παρόλο που πωλούνται πολλά παράνομα πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου ή μετακινούνται μέσω λαθρεμπορίου από τα σύνορα της Βόρειας Ιρλανδίας. Στην Βόρεια Ιρλανδία η τιμωρία για κατοχή πυροτεχνημάτων χωρίς άδεια ανέρχεται σε πρόστιμο €10,000 και/ή σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Η τιμωρία για κατοχή ή καύση πυροτεχνημάτων σε δημόσιο μέρος είναι η ίδια.

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ: Τόσο τα πυροτεχνήματα όσο και και οι κροτίδες είναι μια δημοφιλής παράδοση κατά τη διάρκεια του Halloween στο Βανκούβερ, αν και προφανώς δεν επικρατεί μόνο αυτή η συνήθεια σε όλο τον Καναδά.

HAPPY HALLOWISHES: Οι δύο πιο γνωστές επιδείξεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια All Hallows' Eve στις ΗΠΑ είναι οι ετήσιες "HappyHallowishes" που προβάλλονται στην εκδήλωση WaltDisneyWorld'sMagicKingdom "Mickey'sNot-So- ScaryHalloweenParty", το οποίο ξεκίνησε το 2005, HALLOWEEN SCREAMS και το "HalloweenScreams" στο DisneylandPark, το οποίο ξεκίνησε στις 25 Σεπτεμβρίου 2009.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr