TAP: Πόσα χρήματα δόθηκαν στο Φαλακρό, ποιος τα πήρε και είναι ανταποδοτικά

27 Δεκεμβρίου 201620:58

Όταν η Κοινοπραξία κάνει μια δράση και δίνει ανταποδοτικά στα δελτία τύπου αναφέρει το ποσό που διέθεσε και ποιος φορέας πήρα τα χρήματα. Όμως στην περίπτωση του Φαλακρού και στην εκδήλωση που έγινε η Κοινοπραξία δεν ανέφερε το ποσό που διέθεσε, ποιος πήρες τα χρήματα και επίσης, αν αυτά είναι στα πλαίσια των ανταποδοτικών.

Από την άλλη, η Περιφέρεια φαίνεται ότι έχει πλήρη άγνοια όχι μόνο ποιος πήρε την πρωτοβουλία και τα χρήματα αλλά και αν αυτά είναι στα πλαίσια των ανταποδοτικών. Η νέος Περιφερειάρχης φαίνεται πως  δεν μπορεί να ελέγξει από τώρα κάποια σοβαρά θέματα όπως αυτό του TAP με κάποιους από την Περιφέρεια να μιλούν με την Κοινοπραξία απευθείας εν αγνοία του. 

Να σημειώσουμε ότι για τα ανταποδοτικά δεν έχει γίνει καμιά διαβούλευση με την κοινωνία όπως προβλέπεται καθώς επίσης μέχρι σήμερα η Κοινοπραξία δεν έχει ενημερώσει Δημάρχους και Περιφερειάρχες σχετικά

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr