Τα τζάμια του αυτοκινήτου σε ρόλο «πλοηγού»!

9 Ιουλίου 201311:00

Η οδήγηση γίνεται παιχνίδι με την νέα εφαρμογή της εταιρείας Garmin. Μέσω ενός εξελιγμένου μίνι-προτζέκτορα, ο οποίος συνδέεται με «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, υπάρχει η δυνατότητα να προβάλλονται στα τζάμια του αυτοκινήτου πληροφορίες και οδηγίες «πλοηγού».

Προκειμένου να συνδεθεί με τις έξυπνες συσκευές, ο μίνι – προτζέκτορας απαιτεί και την εγκατάσταση συγκεκριμένης εφαρμογής της Garmin.

Σύμφωνα με το BBC, ο μίνι – προτζέκτορας μπορεί να προβάλλει αποστάσεις, βέλη κατεύθυνσης, την τρέχουσα ταχύτητα του οχήματος αλλά και να ειδοποιήσει τον οδηγό για τα όρια ταχύτητας στην περιοχή που κινείται.

Επίσης, μέσω της εφαρμογής που εγκαθίσταται στο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο του οδηγού, το σύστημα πλοήγησης μπορεί να δίνει και φωνητικές οδηγίες. Το νέο σύστημα είναι διαθέσιμο τόσο για λογισμικό iOS της Apple όσο και για συσκευές Android και Windows.

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr