Τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν μπει σε λίστα γάμου

3 Μαρτίου 201610:00

Όταν ετοιμάζετε τη λίστα του γάμου σας, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στα κλασσικά. Για παράδειγμα, σεντόνια, μπολ ανάμειξης από ανοξείδωτο χάλυβα και τη φανταχτερή μηχανή εσπρέσο που δεν είχατε μπορέσει να αγοράσετε μόνη σας. Αλλά μερικά ζευγάρια, μπορεί να τα έχουν ήδη όλα και μερικές φορές τολμούν να μπουν σε περίεργα εδάφη. Εδώ, τρία ζευγάρια ομολογούν τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν προσθέσει στις λίστες τους.

1)«Έκανα μια τρέλα και ζήτησα χαρτοπετσέτες και χαρτιά υγείας. Το σκεπτικό μας ήταν το εξής: Όταν οι νιόπαντροι ανοίγουν το δικό τους σπίτι, ξέρουν ότι θα χρειαστούν και θα χρησιμοποιήσουν άπειρες ποσότητες αναλώσιμων προϊόντων. Έτσι, αφού θα ξοδέψουμε πολλά χρήματα για αγορά χαρτικών στο μέλλον, γιατί να μην τα στοκάρουμε στην αποθήκη μας για να έχουμε απόθεμα; Τελικά, μας αγόρασαν τόσο χαρτί τουαλέτας που δεν χρειάστηκε να αγοράσουμε ούτε ένα τον πρώτο χρόνο του γάμου μας».

2)«Διαλέξαμε να κάνουμε τη λίστα μας σε κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εργαλεία», λέει ένα άλλο ζευγάρι. «Είχαμε μόλις αγοράσει ένα σπίτι που χρειαζόταν ολική ανακαίνιση, οπότε ξέραμε ότι θα χρειαστούμε έναν τόνο από πράγματα τα οποία δεν είχαμε και δεν αντέχαμε οικονομικά να τα αποκτήσουμε. Μιας και θέλουμε να τα φτιάχνουμε όλα μόνοι μας, καταλήξαμε να βάλουμε στη λίστα μας ένα πανάκριβο εργαλείο που τρίβει ξύλινα δάπεδα, γυψοσανίδες, πόρτες και μπαταρίες βρύσης».

3)«Ο σύζυγός μου λατρεύει τα video games. Μέχρι τη στιγμή που παντρευτήκαμε, είχαμε ζήσει μαζί για μερικά χρόνια και είχαμε όλα τα απαραίτητα είδη οικιακής. Έτσι, αφού ζητήσαμε μερικά ακόμη βασικά που μας έλειπαν, αποφάσισα να τον αφήσω να ξεδώσει λιγάκι. Τον άφησα να αναβαθμίσει το PlayStation του με το πιο πρόσφατο μοντέλο και να πάρει αρκετά νέα παιχνίδια που θα κρατήσουν για μια ζωή! Αυτό ήταν και το γαμήλιο δώρο μου σ’ αυτόν», λέει μια σύζυγος,

Πηγή: www.gamos.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr