oikologoi_2_plateia

Στην πλατεία της Ξάνθης τα μικρότερα κόμματα (+vid)

21 Απριλίου 201217:31

oikologoi_2_plateiaΤην εμφάνισή τους στην Πλατεία της Ξάνθης πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου αρκετά κόμματα, κυρίως από την Αριστερά, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τους πολίτες δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος σε ένα ψηφοδέλτιο απόλυτα γυναικείο, βρέθηκαν στην πλατεία, μοίρασαν την Πράσινη Πολιτική και συζήτησαν με τον κόσμο  για τις θέσεις του κόμματος και τις προτάσεις διεξόδου από την κρίση, μια κρίση που  δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και  κοινωνική  και περιβαλλοντική, όπως αναφέρουν.

Στην Κεντρική Πλατεία βρέθηκαν επίσης οι άνθρωποι της συνεργασίας του Μαρξιστικού Λενινιστικού Χώρου, που ανέφεραν ότι η συνεργασία αυτή δεν είναι προεκλογική αλλά συνέπεσε η συμφωνία με τις εκλογές του Μαιου.

Τέλος, στην πλατεία της Ξάνθης ήταν το Σάββατο και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που συνεχίζει την αυτόνομη πορεία της, βασιζόμενοι κυρίως σε νέους και φοιτητές.

Στο XanthiPress.gr μίλησαν η Δήμητρα Μουσουλέα και η Δέσποινα Χρηστίδου από τους Οικολόγους Πράσινους, ο Τζεμαλή Μιλιαζήμ από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Μαρία Λάμπρου από τη συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ)/Μ-Λ ΚΚΕ

antarsya_plateiakke_ml_plateiaoikologoi_plateia_2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr