Στην Ελλάδα το KTM 390 Duke ABS

19 Σεπτεμβρίου 201323:10

Έφτασε στη χώρα μας το νέο μέλος της φοβερής και τρομερής οικογένειας των Αυστριακών ευγενών, το 390 Duke. Με κορυφαίο εξοπλισμό, ABS, 44 άλογα και 150 γεμάτα κιλά, σε απίθανη τιμή!
Απολαυστική δύναμη, ροπή από τις χαμηλές στροφές, απερίγραπτη ευελιξία, μοναδικό design και χαμηλό κόστος είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του νέου KTM 390 Duke που έφτασε στην χώρα μας πριν από λίγες μέρες.

Μοτοσικλέτα με κορυφαίο εξοπλισμό (WP εμπρός/πίσω, Brembo ακτινική δαγκάνα, ABS, κλπ), που δεν μπορεί κανείς να βρει σε αυτή την κατηγορία τιμής, δυνατή, ελαφριά και ευέλικτη, αριστεύει στις αστικές συνθήκες, και αποδεικνύεται διασκεδαστική και στο επαρχιακό δίκτυο. Το ΚΤΜ 390 Duke προσφέρει εξαιρετική οδική συμπεριφορά και νεύρο -όπως άλλωστε περιμένει κανείς από ένα πραγματικό KTM!

Ο λόγος της διασκέδασης που προσφέρει ως προς το πολύ μικρό κόστος απόκτησης της, την κάνει πραγματικά ασυναγώνιστη! Με 44hp από 375cc, μπαίνει σε διαφορετική κατηγορία από την μικρότερη 200 Duke, ενώ το πλαίσιο χωροδικτύωμα, έχει δεχθεί τις απαραίτητες βελτιώσεις ώστε να ανταπεξέρχεται στην μεγαλύτερη ισχύ του κινητήρα. Παρ όλα αυτά το ΚΤΜ 390 Duke εξακολουθεί να είναι… πούπουλο, αφού ζυγίζει μόλις 139 kg κενο και 150kg πλήρως γεμάτο. Αποτελεί έτσι, μια μοτοσυκλέτα ταχύτερη από πολλές μεγαλύτερες της, αλλά και μια πολύ καλή εναλλακτική στα πανάκριβα αλλά δυσκίνητα maxi scooters.

Το  ΚΤΜ 390 Duke κοστίζει 5.350 ευρώ και έχει, φυσικά, τη δυνατότητα να εξοπλιστεί με τα αξεσουάρ του καταλόγου των PowerParts της KTM ώστε να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες του κάθε αναβάτη!

Βασικός Εξοπλισμός
Μονοκύλινδρος κινητήρας, με ψεκασμό, χωρητικότητας 375cc με απόδοση 44hp, 2EEK και 4 βαλβίδες
Πλαίσιο χωροδικτύωμα από σωλήνες χρωμιομολυβδαινιούχου χάλυβα
Ανάρτηση Εμπρός: Ανεστραμμένο Πιρούνι WP 43mm
Ανάρτηση Πίσω:  WP Monoshock
ABS Bosch 9MB
Φρένο Εμπρός: Δίσκος 300mm, με τετραέμβολη, ακτινική δαγκάνα ΒΥΒΡΕ (by Brembo)
Φρένο Πίσω: Δίσκος 230mm, με δαγκάνα μονού εμβόλου ΒΥΒΡΕ (by Brembo)
Ελαστικά Metzeler Sportec M5
KTM DNA

Πηγή:www.mototriti.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr