Σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού χειμώνα – καλοκαίρι; Γίνεται!

6 Απριλίου 201722:13

Τα τελευταία χρόνια εν μέσω κρίσης τόσο κατά τη διάρκεια του χειμώνα όσο και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού γίνεται πολύς λόγος για εξοικονόμηση χρημάτων από τη θέρμανση (καύση πετρελαίου) και δρόσιση (κατανάλωση ρεύματος από τα κλιματιστικά) αντίστοιχα. Ταυτόχρονα πολύς λόγος γίνεται για εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ έχει αρχίσει σιγά σιγά να γίνεται συνείδηση τόσο στους κατασκευαστές όσο και στους ιδιώτες ότι η εξωτερική θερμομόνωση αποτελεί μια επιλογή με πολλαπλά οφέλη.

Επιδιώκοντας να συγκεντρώσουμε κάθε πληροφορία σχετικά με την εξωτερική θερμομόνωση ή θερμοπρόσοψη όπως ονομάζεται, συναντήσαμε τον κ. Χαράλαμπο Ναυρόζογλου, έναν από τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες με περισσότερα από 20 έτη παρουσίας στον χώρο, ο οποίος μας εξήγησε τα οφέλη της εξωτερικής θερμομόνωσης αλλά και μας ενημέρωσε για κόστη, διαδικασία εφαρμογής, χρηματοδοτικά εργαλεία και πολλά ακόμη.

Διαβάστε αναλυτικά στο ioanninapress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr