Οι πρώτες σκέψεις και υποψήφιοι για την Ελλάδα στην Eurovision!

12 Ιανουαρίου 201414:00

«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα και τα ραντεβού για την διοργάνωση του εθνικού μας τελικού, λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την συμμετοχή της Ελλάδας στην φετινή Eurovision!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, οι άνθρωποι της ΝΕΡΙΤ προσανατολίζονται στην… επανάληψη του περσινού «σκηνικού», την συνδιοργάνωση, δηλαδή, του τελικού σε συνεργασία με το μουσικό κανάλι MAD και τέσσερις υποψήφιους καλλιτέχνες, με το κοινό να επιλέγει τον εκπρόσωπό μας.

Η ημερομηνία για την επιλογή του τραγουδιού που θα στείλουμε τον Μάιο στην Κοπεγχάγη δεν έχει οριστεί, όπως επίσης και ο χώρος, ο οποίος θα «κλείσει» αφού πρώτα βρεθεί η ημερομηνία.

Την ίδια ώρα, όπως αποκλειστικά μαθαίνει το star.gr, ελάχιστες δισκογραφικές εταιρείες έχουν εκδηλώσει -μέχρι στιγμής- ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής.

Παρά τις φήμες που υπάρχουν εδώ και μήνες (όπως και πέρυσι), η Demy δεν θα διεκδικήσει το «χρίσμα», ενώ επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει στην Ελένη Φουρέιρα, το όνομα της οποίας επίσης ακούγεται έντονα εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, αυτή την στιγμή, υποψήφιοι για να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας είναι ο Κώστας Μαρτάκης, η Κρυσταλλία και ένα νεανικό συγκρότημα με μεγάλη απήχηση στους εφήβους, ενώ οι συζητήσεις και οι σκέψεις συνεχίζονται…

Πηγή : inews

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr