Έρευνες έδειξαν ότι η κατανάλωση περισσότερων τροφίμων ολικής άλεσης μπορεί να μειώσει την στεφανιαία νόσο κατά 30% .
Τα οφέλη των προϊόντων ολικής άλεσης έχουν πολλαπλά αποτελέσματα : μείωση καρδιαγγειακών παθήσεων , μείωση του κινδύνου εμφάνισης ορισμένων μορφών καρκίνου , μείωση του κινδύνου ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2 , καλύτερη λειτουργία του εντέρου , καλύτερος έλεγχος σωματικού βάρους
Αυτό δείχνει λοιπόν , ότι η κατανάλωση προϊόντων ολικής άλεσης συμβάλλει άμεσα στην σωστή λειτουργία του οργανισμού .
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;