«Πείραμα, Κάμερα …Πάμε! στο ΚΕΣΠΕΜ Ξάνθης

17 Απριλίου 201303:38

Την Κυριακή 14.04.2013 τα Κέντρα Στήριξης του Προγράμματος για τα παιδιά της Μειονότητας (ΚΕ.Σ.Π.Ε.Μ.) πραγματοποίησαν εκδήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερης σειράς μαθημάτων, με τίτλο: «Πείραμα, Κάμερα …Πάμε!».

Στα μαθήματα αυτά, στα οποία υπεύθυνος ήταν ο φυσικός Γιώργος Έψιμος, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού κατανόησαν βασικούς νόμους φυσικής, κάνοντας πειράματα, τα οποία βιντεοσκόπησαν με φαντασία, φτιάχνοντας έτσι τις δικές τους μικρές ταινίες!!! Οι ομάδες των ΚΕ.Σ.Π.Ε.Μ Ξάνθης, Σελέρου, Ευλάλου και Εχίνου συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής στο φιλόξενο χώρο της Φ.Ε.Ξ, με σκοπό να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους στους γονείς, τους συμμαθητές και τους φίλους τους.

Η μεγάλη ανταπόκριση των παιδιών και η ζωντάνια τους έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση. Μετά την παρουσίαση των εργασιών όλοι οι «μικροί πειραματιστές» βραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους.

foto 2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr