Παραιτήθηκαν οι Εκκαθαριστές της ΕΑΠΑΞ. Δημοπρατήθηκε το πρώτο ουζερί στη Δημοτική Αγορά.

29 Μαΐου 201315:04

Το πρώτο κατάστημα που θα λειτουργήσει ως ουζερί μέσα στη Δημοτική Αγορά της Ξάνθης δημοπρατήθηκε στη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου την Τετάρτη. Οι ενδιαφερόμνοι εμφανίστηκαν και πήραν τη σχετική δημοπρασία. Το κατάστημα βρίσκεται στη Βόρεια Πλευρά της Αγοράς, κοντά στο Δημοτικό Πάρκινγκ.

Κατά τα άλλα, στη συνεδρίαση έγινε γνωστό ότι οι Εκκαθαριστές της ΕΑΠΑΞ έχουν παραιτηθεί και από τους μετόχους πρόκειται να υποβληθεί αίτημα για ορισμό νέων εκκαθαριστών στην πολύπαθη εταιρία, όπως εξουσιοδότησε η Επιτροπή τη δικηγόρο του Δήμου Έλενα Χατζηλιάδου.

Κόντρες για τα δικαστήρια του Δήμου και τη «Δεντροφύτευση»

Κατά τα άλλα, κόντρες υπήρξαν μεταξύ του Προέδρου Δημήτρη Μπένη και του Δημήτρη Βορίδη της συμπολίτευσης για τα θέματα της έγκρισης των παραστάσεων για τους δικηγόρους σε υποθέσεις του Δήμου.

Από την πλευρά του επικεφαλής της αντιπολίτευσης ο Χρήστος Πούλιος, ζήτησε να υπάρχει από τη Νομική Υπηρεσία ενημέρωση στο Σώμα, για την έκβαση των υποθέσεων που εγκρίνονται κάθε φορά, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Βορίδης δεν υπερψήφισε κάποια θέματα, όπως αυτά της αντιδικίας για τις περίφημες δεντροφυτεύσεις (όπου εμπλέκεται ο φερόμενος ως εργολάβος της δεντροφύτευσης και ο πρώην Αντιδήμαρχος Απόστολος Αγκόρτζας)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr