Πανικός και γέλιο με την προχειρότητα της ΝΕΡΙΤ και το nerit.gr Βρέθηκε αυτός που είχε κατοχυρώσει το domain

13 Ιουνίου 201318:11

Πανικός ακολούθησε την αποκάλυψη του XanthiPress.gr ότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε το σχέδιό της για τη ΝΕΡΙΤ χωρίς να έχει κατοχυρώσει το αντίστοιχο domain name (nerit.gr)

Μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη, που έκανε το γύρο της Ελλάδας αποδεικνύοντας την προχειρότητα του σχεδίου, αποκάλυψε την ταυτότητά του και ο κάτοχος του domain, ο οποιός έσπευσε να κατοχυρώσει το όνομα μετά την ανακοίνωση του σχεδίου ΝΕΡΙΤ.

Πρόκειται για το troktiko.eu που φρόντισε να ανεβάσει στη συγκεκριμένη σελίδα το live streaming της ΕΡΤ από την EBU ενώ ειρωνεύεται τον Πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι “nerit.gr  is not available, please try pitsaria-pou-eskise,gr”

Σε ότι αφορά στο περιβόητο σχέδιο για την αναδριάθρωση της  EΡΤ, η κυβέρνηση το ανακοίνωσε με κάθε προχειρότητα , αφού αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για αντιγραφή του σχεδίου του Καθηγητή Ν. Αλιβιζάτου, που είχε παραγγελεί από τον πρώην Υπουργό Η. Μόσιαλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχαν διορθωθεί ούτε τα ονόματα των Υπουργείων που άλλαξαν όνομα ή καταργήθηκαν, σύμφωνα με τον έλεγχο που έκανε το tvxs.gr

Παράλληλα, η προχειρότητα αποδείτηκε και από το γεγονός ότι ο καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος κλήθηκε κατόπιν εορτής από την Κυβέρνηση να το εφαρμόσει και αρνήθηκε, όπως δήλωσε στην απεργιακή ΕΡΤ, όσο παραμένει κλειστή Δημοσια Ραδιοτηλεόραση  !

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr