Όταν κροταλίζουν τα Καλάσνικοφ κινδυνεύει μόνο το ΠΑΣΟΚ; Του Ανέστη Αντωνιάδη

10 Ιανουαρίου 201723:02
Σήμερα τα ξημερώματα στο ΠΑΣΟΚ δεχθήκαμε για ακόμη μα φορά επίθεση στα γραφεία μας στη Χαριλάου Τρικούπη.
Μια δολοφονική επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού που φρουρούσε μαζί με τους συναδέλφους του τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μια επίθεση που είχε σκοπό, όχι απλώς να τρομοκρατήσει, αλλά να σκοτώσει.
Μια επίθεση η οποία συμπληρώνει την 50αδα επιθέσεων που έχουμε δεχθεί τα τελευταία δυο χρόνια. Ναί σωστά διαβάσατε, από τις 25/1/2015 έχουμε δεχθεί κοντά στις 50 επιθέσεις.
Πέρσι να θυμίσουμε είχε τραυματιστεί και ο βουλευτής μας κ. Αρβανιτίδης από ρίψη μολότοφ.
Έγινε το οτιδήποτε, έγινε η όποια ενέργεια από το υπουργείο για την καλύτερη προστασία των γραφείων μας;
Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να παρθούν επιτέλους τα αναγκαία μέτρα προστασίας;
Πρέπει να γίνουν κάποιοι μάρτυρες;
Γιατί μόνο στο ΠΑΣΟΚ τόσες επιθέσεις;
Ενοχλεί η παρουσία μας εκεί, το άβατο των Εξαρχείων;
Έχετε την εντύπωση ότι πτοούμαστε με τέτοιου είδους επιθέσεις, τρομοκρατικές, αλλά και λεκτικές και συκοφαντικές και αντιδεοντολογικές που λαμβάνουν χώρα εναντίον μας σχεδόν κάθε μέρα;
Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε πολύ βαθιές ρίζες, ως κίνημα, ως παράταξη και ως κόμμα και το μόνο που έχετε καταφέρει είναι μας πεισμώσετε για να συνεχίσουμε τη σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή στις 2 όψεις του ίδιου νομίσματος. Τον άκρατο λαϊκισμό και τον συντηρητισμό σε όλες τις μορφές του.
Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον αστυνομικό και ως αφορά τον υπουργό κ. Τόσκα πιο πιθανό είναι να αλλάξει τον κωδικό του για πρόσβαση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σε 654321, από 123456, πάρα να έχει την ευθιξία είτε να παραιτηθεί, είτε να απολογηθεί για το μηδαμινό σχεδόν αίσθημα ασφάλειας που έχει σήμερα ο πολίτης.
Όταν κροταλίζουν τα Καλάσνικοφ κινδυνεύει μόνο το ΠΑΣΟΚ; Όχι μόνο, αλλά και το ίδιο το πολίτευμα, γιατί όπως πολύ σωστά τόνισε η Φώφη Γεννηματά, η τρομοκρατική ενέργεια δεν είχε μόνο ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλά και το ίδιο το κόμμα ως θεσμό της Δημοκρατίας.
Όταν κροταλίζουν τα Καλάσνικοφ κινδυνεύει η Δημοκρατία.
Ο Γραμματέας Ν.Ε. Ξάνθης
Ανέστης Αντωνιάδης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr