Ο Τζάστιν Μπίμπερ για το «Black Lives Matter» στα social media

26 Οκτωβρίου 202011:45

Ο Τζάστιν Μπίμπερ εξακολουθεί να δανείζει τη φωνή του και την επιρροή του για να υποστηρίξει το κίνημα «Black Lives Matter», παρ’ όλο που φαίνεται ότι ο κόσμος έχει ήδη «αλλάξει θέμα» συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ποπ σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία διαδηλωτών του «Black Lives Matter» για τους 149 εκατομμύρια ακόλουθους του στο Instagram.

Στη λεζάντα έγραψε: «Θέλω να γνωρίζουν οι άνθρωποι ότι δεν έχω ξεχάσει. Θέλω να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα που έχω για να υπενθυμίσω στους ανθρώπους ότι ο ρατσισμός είναι δεινό και είναι ριζωμένος στον πολιτισμό μας. Θέλω να αισθάνονται οι μαύροι αδελφοί και οι αδελφές μου ότι υποστηρίζονται, ότι είναι ορατοί και ότι εκτιμώνται. Εάν αυτό σας ενοχλεί, θέλω απλώς να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να σταματήσω να μιλάω για αυτό».

Σε επόμενη ανάρτηση, ο Τζάστιν Μπίμπερ προέτρεψε τους θαυμαστές του – και τους επικριτές του – να μην «αλλάξουν το θέμα»: Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι ο ρατσισμός είναι ριζωμένος στην κουλτούρα μας. Γιατί δεν μπορεί απλώς οι μαύρες ζωές να έχουν σημασία; Μην αλλάζετε το θέμα».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr