dandoui_2

Σκόρπισε γέλιο το “Να ζει κανείς ή να μη ζει”

28 Αυγούστου 201222:42

dandoui_2Απόλυτα ευχαριστημένοι έφυγαν οι ξανθιώτες από το Υπαίθριο Αφιθέατρο, τις δύο βραδιές της παράστασης «Να ζει κανείς ή να μη ζεί», με το θίασο της Κάτιας Δανδουλάκη.

Ήταν μια ακόμη πολύ προσεγμένη θεατρική παραγωγή που πέρασε από την Ξάνθη το φετινό καλοκαίρι. Στις δύο πρώτες, δροσερές βραδιές, του Αυγούστου η διασκευή των Ρέππα-Παπαθανασίου στο έργο του Nick Witdy που έγινε από την κινηματογραφική μεταφορά του Μελ Μπρουκς, σκόρπισε το γέλιο στο κοινό.

Το εξαιρετικό καστ των ηθοποιών, με τους πρωταγωνιστές Κάτια Δανδουλάκη (σε ένα ασυνήθιστο ρόλο με απόλυτη επιτυχία), Χρήστο Χατζηπαναγιώτη αλλά και στους επίσης αξιόλογους Κώστα Τσιμιτσέλη, Τάσο Κωστή, Σοφία Μουτίδου, Χριστίνα Τσάφου γέμισαν τη σκηνή . Οι εναλλαγές και ο γρήγορος ρυθμός ανέδειξαν τη διάσημη φαρσοκωμωδία και η εκδοχή της άρεσε ιδιαίτερα στο κοινό. Το γέλιο ήρθε αβίαστα, χωρίς όρους και όρια, ενώ η διασκευή και η σκηνοθεσία των Ρέππα-Παπαθανασίου αφήνει έντονα τα σημάδια της στην παράσταση.

Σκηνικά και κοστούμια, προσέγγισαν αρκετά αυτά της παράστασης που παίχτηκε το χειμώνα στην Αθήνα και το κοινό έφυγε ιδιαίτερα ικανοποιημένο.

dandou_1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr