Μια τροχοβίλα made of wood – Μια τροχοβίλα made for you

4 Αυγούστου 202020:07

Θα αγοράσεις τροχοβίλα γιατί, όπως τα είδες και όπως τα μέτρησες, η τροχοβίλα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις την εξοχική κατοικία που ονειρευόσουν μια ζωή.

Θα αγοράσεις τροχοβίλα γιατί, όπως τα είδες και όπως τα μέτρησες, η τροχοβίλα αποτελεί αυτή τη στιγμή, την πιο σωστή επένδυση χρημάτων στον τομέα «εξοχικό». Την πιο έξυπνη, άμεση και οικονομική λύση για να αποκτήσεις το δικό σου σπίτι διακοπών.

Θα αγοράσεις τροχοβίλα γιατί, η λύση της τροχοβίλας υπερέχει, οπότε μια που αναφερόμαστε σε υπεροχή, ας ανέβουμε ένα Level, ώστε να προσθέσουμε μία ακόμα υπεροχή. Υπεροχή στην υπεροχή θα φτάσουμε πολύ ψηλά. Θα αγγίξουμε την tοp  τροχοβίλα. Αυτήν που έχει ακόμα μια ανωτερότητα. Αυτήν του ξύλου!

 

Ξύλινη τροχοβίλα. Να γιατί:

Μια ξύλινη τροχοβίλα, λόγω της ξύλινης επένδυσης που έχει εξωτερικά, αντί του υλικού pvc που συνήθως επενδύει τις τροχοβίλες, δείχνει πιο «ζεστή», πιο όμορφη, πιο φυσική και ταυτόχρονα, με περισσότερο class. Δείχνει ανώτερη και πολυτελής. Η ξύλινη τροχοβίλα υπερέχει αισθητικά, όπως κάθε τι που επενδύεται με ξύλο και αυτομάτως ανεβαίνει στα μάτια μας. Για τους ιδιοκτήτες οικοπέδων σε βουνό και σε υψόμετρο, προτείνεται με μάτια κλειστά η λύση της ξύλινης τροχοβίλας, καθώς βουνό και ξύλο πάντα ταίριαζαν.

Η διαφορά τιμής που υπάρχει, σε σχέση με τις άλλες τροχοβίλες, θα καλυφθεί από το αισθητικό αποτέλεσμα. Μία ξύλινη τροχοβίλα μπορεί να κοστίζει περισσότερο, αλλά θα σε ανταμείψει γι αυτό το μεγαλύτερο κόστος της. Είναι ακριβότερη, αλλά το αξίζει. Εξάλλου, πάντα υπάρχει η λύση της μεταχειρισμένης τροχοβίλας…

 

Ξύλινη μεταχειρισμένη τροχοβίλα Γαλλίας. Να γιατί:

Μια πρόταση για ξύλινη μεταχειρισμένη τροχοβίλα, έρχεται από τη Γαλλία, μέσω της εταιρίας OHara και κουβαλά φινέτσα και υπεροχή. Έχει ξύλινη επένδυση στην απόχρωση του ξύλου και διαθέτει διπλή πόρτα εισόδου και σταθερή τζαμαρία, ώστε να λούζεται από το φως. Επιπλέον, διαθέτει διπλές κουρτίνες, ώστε να μπορεί να πετύχει κανείς συσκότιση. Έχει θερμομόνωση, ηχομόνωση και διπλά τζάμια. Έχει υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, πλήρη επίπλωση και τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό κουζίνας που αποτελείται από κουζίνα γκαζιού με τέσσερις εστίες (υλικό inox) απορροφητήρα και μεγάλο ψυγείο. Επίσης διαθέτει θερμοσίφωνο και ταχυθερμαντήρα. Η κουζίνα της έχει μεγάλο πάσο, οπότε ο μάγειρας ή η μαγείρισσα μπορούν να δημιουργούν παρέα με την οικογένεια και όχι μόνοι.

Αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, που μάλιστα, στο ένα απ’ αυτά, αυτό με το διπλό κρεβάτι, χωράει να τοποθετηθεί και κούνια μωρού. Το σαλόνι της αποτελείται από μεγάλο γωνιακό καναπέ και coffee table, ενώ η τραπεζαρία των τεσσάρων ατόμων, είναι τοποθετημένη μπροστά στην μεγάλη τζαμαρία για πραγματικά λαμπρά γεύματα! Φυσικά και ο χώρος του μπάνιου έχει κατασκευαστεί στο ίδιο πνεύμα πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής με καμπίνα ντουζ και έπιπλο με νιπτήρα, ενώ υπάρχει και ένας ανεξάρτητος χώρος WC που διαθέτει ένα μικρότερο νιπτήρα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr