Μάρκος Σεφερλής: Το Just the Two of Us και το βέτο για τη Θρασκιά

7 Αυγούστου 201410:10

Τελικά έθεσε ή όχι βέτο για την παρουσία της Ράνιας Θρασκιά στο πρωινό της επόμενης σεζόν ο Μάρκος Σεφερλής και τι απαντά στην ερώτηση αν το Just the two of us υπήρξε κάτι σαν test drive για να του δώσει τελικά το Mega την πρωινή εκπομπή;
Ο αγαπημένος κωμικός απαντά σε όλα…
Έχω την αίσθηση ότι, ενώ γνώριζαν καλά το τι είσαι, λειτούργησε λίγο σαν test drive το Just the Two of Us µε τον κόσµο να δείχνει την αγάπη του για σένα. Σου άνοιξε την πόρτα για το πρωινό.
«Θα συµφωνήσω µαζί σου. Με γνώριζαν καλά, µα µε το «ρεύµα» που λένε ότι είχα στο σόου, πήραν πιο εύκολα την απόφαση να µου αναθέσουν την παρουσίαση του πρωινού. Πάντα µε αγαπούσε ο κόσµος, πάντα µε αγαπάει και δεν ήξερα τι να απαντήσω όταν µε ρωτούσαν γιατί δεν έχω µια εκποµπή δική µου, πρωινή ή βραδινή. ∆εν θα σου πω ότι ήµουν κοµµένος, γιατί µε καλούσαν σε εκποµπές, απλώς υπήρχε ένα κράτηµα να µου δοθεί κάτι µεγαλύτερο όπως τώρα. Ας πρόσεχαν (γέλια). Θα επιστρέψω όµως σε αυτό που µε ρώτησες πριν, αν έβαλα όρους. Για να σου τονίσω ρητά και κατηγορηµατικά ότι δεν έχω εκβιάσει ποτέ καταστάσεις. ∆εν θέλω να βγαίνει λάθος εικόνα για µένα προς τα έξω. Αν και ο κόσµος, όσα κι αν µου έχουν καταλογίσει κατά καιρούς, πάντα είναι µε το µέρος µου».
«Πέταξες» από το πρωινό τη Ράνια Θρασκιά, έχουν γράψει. Υπήρξε ποτέ ανάλογη κουβέντα;
«∆εν έγινε ποτέ καµία συζήτηση στην οποία να συµµετείχα που να «έπαιξε» το όνοµά της. Και επειδή έγινε όλος αυτός ο θόρυβος ότι της έριξα πόρτα και την πέταξα από το πρωινό, µίλησα µε το Mega και ρώτησα αν υπήρχε κάποια συζήτηση που δεν γνώριζα. Μου απάντησαν ότι είχαν µιλήσει µαζί της, αλλά όχι σε σχέση µε το πρωινό τους».

Πηγή: real.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr