Χωρίς μεταβολές είναι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων για τη λειτουργία των 4 Λαϊκών Αγορών που διεξάγονται στο Δήμο.
Πιο αναλυτικά, στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτές τις προτάσεις των δημοτικών κοινοτήτων Σελέρου, Γενησέας και των τοπικών κοινοτήτων Αβδήρων και Ν. Κεσσάνης και απόφάσισε.
- Στο Πόρτο Λάγος, τη δεύτερη μεγαλύτερη λαϊκή αγορά της περιοχής μετά την Ξάνθη, αυτή θα γίνεται όπως όλα τα τελευταία χρόνια κάθε Κυριακή, μπροστά στο Λιμάνι.
- Στη Γενησέα θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται ο παράλληλος προς τον Κεντρικό Δρόμος, πίσω από τα διατηρητέα του οικισμού, όπου υπάρχει μεγάλη δυνατότητα φιλοξενίας μικροπωλητών κάθε Τετάρτη.
- Στο Σέλερο το παζάρι θα γίνεται κάθε Πέμπτη, στο χώρο μπροστά από την πρώην κοινότητα και απέναντι, όπου φιλοξενούνται περίπου 200 μικροπωλητές
- Στα Άβδηρα, θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται ο κεντρικός δρόμος, από το πολιτιστικό κέντρο «Αντιλογίας Δόμος» μέχρι το Αρχαιολογικό Μουσείο, με την πρόβλεψη να διευκολύνεται η πρόσβαση των επισκεπτών. Το Παζάρι των Αβδήρων θα γίνεται κάθε Παρασκευή και σε περίπτωση αργίας, θα διεξάγεται Πέμπτη.