«Ρεσιτάλ κλασσικού τραγουδιού» στο Ι.Θ.Τ.Π.

27 Μαΐου 201006:08

ripsime_karagiannidisΤην Κυριακή 30  Μαΐου στις 20:00, ο Σύλλογος Φίλων του  Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης διοργανώνει βραδιά μουσικής

«Ρεσιτάλ κλασσικού τραγουδιού»

«Βραδιά με Lieder και άριες λυρικού ρεπερτορίου, μαζί με ελληνικές και αρμένικες συνθέσεις.»

τραγουδούν:

  • Ριψιμέ Ντανιελιάν, σοπράνο
  • Γιώργος Καραγιαννίδης, βαρύτονος

στο πιάνο συνοδεύουν:

·          Μαρίζα Κακαβελάκη

·          Βασιλική Κακαγιάννη

Σύντομα βιογραφικά

Η Ντανιελιάν Ριψιμέ έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Ακαδημία Μουσικής του Κομιτάς στην Αρμενία. Στο ίδιο Conservatory έχει τελειώσει και το μεταπτυχιακό της. Στο ενεργητικό της περιλαμβάνονται πολλές συναυλίες και διαγωνισμοί με διακρίσεις. Σήμερα εμφανίζεται σε συναυλίες και σε ωδεία ως καθηγήτρια λυρικού τραγουδιού.

Ο Καραγιαννίδης Γεώργιος έχει πάρει το πτυχίο του κλασσικού τραγουδιού με την τάξη της κ. Ντανιελιάν Ριψιμέ. Συνεχίζει το δίπλωμα του και μελετάει με δασκάλα την κ. Κυανίδου Σοφία. Είναι μέλος της χορωδίας “ Κλασσικοί Τραγουδιστές” από το 2008. Έχει τραγουδήσει σε παραγωγές της Όπερας Θεσσαλονίκης και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη του καταστήματος Ένδυσης “Ονίκ Κιλιτσιάν” και των Οπτικών “Άρμεν”, στην καπναποθήκη «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην οδό Καπνεργατών 9 στην Ξάνθη και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr