Η Ξάνθη των Θρακών – Κράλλης και Μουσαδές σώζουν την μιζέρια της πόλης

3 Νοεμβρίου 202014:34

Η επιτυχημένη συνεργασία του Επιμελητηρίου Ξάνθης με τον Αντώνη Μουσαδέ μέσα από την μουσική του ερμηνεία, τους στίχους του αείμνηστου Γιώργου Κωτούλα και την εκτέλεση παραγωγή της εταιρίας Polygnome – Γιώργος Κράλλη δημιουργούν νότες, χρώματα και εικόνες που σαγηνεύουν τον θεατή στην δημιουργία με τίτλο «Ξάνθη, Η πόλη των Θρακών» που μας ανοίγει νέους ορίζοντες για την βιώσιμη ανάπτυξη του εγχώριου τουριστικού προϊόντος.

Για εμάς είναι σημαντικό το γεγονός ότι εν μέσω της μεγαλύτερης επιδημίας που έπληξε τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας με συγκεκριμένη στόχευση ατενίζοντας θετικά το αύριο και προβάλλοντας την αγαπημένη μας περιοχή.

Θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της όμορφης αυτής προσπάθειας που αποδεικνύουν την αξία των συντονισμένων ενεργειών με πολλαπλά οφέλη για όλους.

Απολαύστε το και προωθήστε το, προκειμένου το μήνυμα να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr