Καβάλα: Αλβανός έβγαλε όπλο σε κατάστημα γιατί δεν του άρεσε ο λογαριασμός!

2 Ιανουαρίου 201712:56

Συνελήφθη προχθές, το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι μετέβη σε κατάστημα εστίασης και απείλησε με πιστόλι κρότου – αερίου την 57χρονη ημεδαπή υπεύθυνη σε αυτό, διαμαρτυρόμενος για το λογαριασμό που είχε πληρώσει λίγη ώρα νωρίτερα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω όπλο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr