Η καθιερωμένη γιορτή της Παραμονής στο Δικηγορικό Σύλλογο με… αναστολή της αποχής διαρκείας

31 Δεκεμβρίου 201412:44

Αναστέλλεται λόγω των εκλογών η Αποχή Διαρκείας των Δικηγόρων, όπως αποφάσισε η ολομέλεια των δικηγορικων συλλόγων και όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυριακή Κιούση στην καθιερωμένη εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

20141231_121026Η εκδήλωση έγινε στο χώρο της Βιβλιοθήκης του Δικαστικού Μεγάρου, όπου παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, η Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου, εκπρόσωποι άλλων αρχών και φορέων και φυσικά τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου που κατέκλυσαν για άλλη μια χρονιά την αίθουσα.

Ο Μητροπολίτης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

20141231_121302Στη θρησκευτική τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, ο οποίος έκοψε την πίτα, σημειώνοντας ότι είναι η πρώτη πίτα της περιοχής που κατά παράδοση ξεκινά, πριν την αλλαγή του χρόνου στο Δικηγορικό Σύλλογο.

20141231_120845Τόσο η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου όσο και οι εκπρόσωποι των διαφόρων φορέων και αρχών της πόλης ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους δικηγόρους της Ξάνθης και όλους τους πολίτες.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr