Ξυριστική μηχανή με σύστημα καθαρισμού Jet Clean

24 Οκτωβρίου 201022:00

Philips-SensoTouch-3D-RQ1260-1Η Philips έχοντας 70 χρόνια κληρονομιάς και εμπειρίας στην ανάπτυξη νέας τεχνολογίας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει μεταμορφώσει εντελώς την εμπειρία ξυρίσματος του καταναλωτή, παρουσιάζει τη SensoTouch 3D την πιο εξελιγμένη ηλεκτρική ξυριστική μηχανή.

 

Στο επίκεντρο του νέου σχεδιασμού και της τεχνολογίας βρίσκονται τρία εξαιρετικά χαρακτηριστικά που αυξάνουν την άνεση και κάνουν την ξυριστική μηχανή να ξεχωρίζει στην κορυφαία κατηγορία:
GyroFlex 3D είναι το χαρακτηριστικό τρισδιάστατο εξάρτημα που επιτρέπει στην ξυριστική μηχανή να ακολουθήσει τέλεια το μοναδικό περίγραμμα του προσώπου. Διασφαλίζει ότι απαιτείται ελάχιστη πίεση έτσι ώστε η ξυριστική μηχανή να προσφέρει ένα βαθύ ξύρισμα που ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό του δέρματος.
UltraTrack είναι η νέα πρωτοποριακή κεφαλή ξυριστικής μηχανής που προσφέρει ένα βαθύ ξύρισμα χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Η κεφαλή ξυριστικής μηχανής συνδυάζει τρεις διαδρομές για να μην ξεφύγει καμία τρίχα με λίγα μόνο περάσματα: εγκοπές για κανονικές τρίχες, κανάλια για μακριές ή πλαγιασμένες τρίχες και οπές για τις πιο κοντές τρίχες.
Aquatec είναι μια ενσωματωμένη στεγανοποίηση που επιτρέπει στους άνδρες την ευελιξία της επιλογής ανάμεσα σε ένα άνετο ξηρό ξύρισμα και ένα αναζωογονητικό υγρό ξύρισμα για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν τζελ ή αφρό.
Jet Clean, το σύστημα καθαρισμού της SensoTouch 3D. Απλά τοποθετήστε την με την κεφαλή ανάποδα και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το σύστημα Jet Clean.

http://techblog.gr/gadgets/philips-sensotouch-3d-rq1260-9895/

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr